Gå til hovedindhold
Chada Katavi Camp

Chada Katavi Camp, Katavi National Park

Oplev Afrikas bedste safari fra lille, luksuriøs bush-camp i Tanzanias vilde vest

Chada Katavi er den ultimative safarioplevelse for dig, der vil have den ægte vare og er villig til at betale for og rejse efter den. Prisbelønnede Nomad Safaris har været frontløberne i denne vilde og uberørte del af Tanzania.

Chada Katavi er en lille, vidunderlig camp med blot 6 telte midt i Katavi Nationalparken, der ser færre besøgende på et år end Serengeti gør på en dag. Det er en af de få muligheder, der er tilbage i Afrika, for at opleve utæmmet safari uden et øje i nærheden.

Derfor er vi vilde med Chada Katavi

 • En vidunderlig bush-camp langt fra alfarvej - som at være opdagelsesrejsende i uudforsket land
 • En af Afrikas vildeste safari-oplevelser - uden et øje i nærheden
 • Flodheste og krokodiller i massevis, løver og bøfler i kamp, flokke af elefanter.
 • Muligheden for at tage på eventyr til fods og opleve en nat under åben himmel fra lille mobil telt-camp
 • Kombinationen med Greystoke Mahale er nok den mest unikke uge på det afrikanske kontinent

Katavi - vild, uberørt og afsides

Det er bestemt ikke fordi, man på nogen måde går på kompromis med safari-oplevelsen for at få det hele for sig selv. Tværtimod faktisk. Katavi er Tanzania 3. største nationalpark, og den byder på nogle af de bedste oplevelser af store rovdyr på jagt.

Det er kampe mellem løver og Afrikas største koncentration af bøfler. Det er leoparder, geparder, hyæner og vilde hunde på lur efter nemme ofre ved de næsten udtørrede vandhuller og floder.

Det er masser af giraffer, zebraer og antiloper. Og så er det ikke mindst hundredevis af krokodiller og flodheste, der kæmper om den sparsomme plads i vandet, når tørtidens stegende sol har udtørret størstedelen af parkens søer og floder.

Autentisk bush-camp midt i vildnisset

Det er ikke unormalt at opleve elefanter og løver vandre gennem campen. Derfor skal man også være minimum 12 år for at bo her. Ikke fordi det er usikkert, for de toptrænede guider sørger selvfølgelig for, at sikkerheden er i top. Men det er vildt i Katavi.

Den ultimate safarioplevelse er, at opleve naturen og dyrelivet til fods. Og det er nemmere her end de fleste andre steder.

Den intime camp ligger i behagelig skygge under store Tamarind-træer. De klassiske safaritelte er eleveret en smule på platforme af træ. I midten er messeteltet det centrale mødested for måltider, drinks og hygge.

På Chada Katavi kommer luksus ikke i form af hverken overflod eller ekstravagance, men i form af sublime guider og værter, himmelske måltider, velindrettede telte og ikke mindst den atmosfære og stemning, der kun kan opstå, når man er i godt selskab så langt fra alfarvej.

Oplev Katavi til fods og sov midt ude i vildnisset

Den ultimate safarioplevelse er, at opleve naturen og dyrelivet til fods. Og det er nemmere her end de fleste andre steder.

Typisk forlader man campen om eftermiddagen og går med bevæbnet guide ud i vildnisset. Ingen forstyrrende lyde andet end jer selv og den rå natur. Målet er den lille letvægtscamp, der kommer til syne sammen med det tændte lejrbål og iskolde drinks efter et par timer.

Middagen laves over bål, aftenen tilbringes under stjernehimlen i skæret fra ilden og natten indtages i et mindre telt til lyden af jagende dyr.

Kombiner med Mahales chimpanser

Katavi nås typisk med et af de to ugentlige fly fra Arusha. Turen tager ca. 4 timer inkl. et stop halvvejs for at tanke op. Fra Katavi fortsætter det lille fly til Mahale, inden det returnerer til Arusha .

Turen videre til Mahale er under 30 min, og det er en oplagt kombination, når nu man  alligevel er rejst så langt. For Mahale byder på noget helt andet og mindst ligeså unikt som Katavi. Muligheden for at komme helt tæt på chimpanser i tæt og kuperet jungle, der strækker sig helt ned til Tanganyika-søens glasklare vand. Og så selvfølgelig Greystoke Mahale - en af Afrikas mest unikke camps.

Lignende indhold

Farmhouse Resort & Spa by Smiling Gecko, Kampong Chhnang Province

'Boutique farmhouse' med et vidunderligt formål

Hacienda de San Rafael, Las Cabezas, Andalusien

Andalusiens mest stemningsfyldte hacienda

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.