Gå til hovedindhold

Hoteller i Vietnam

Ben og Bich, der er de sympatiske ejere af Phong Nha Farmstay, var blandt de først til at åbne området, der i dag bedst er kendt under navnet på den nærliggende nationalpark Phong Nha Ke Bang,  op for turister tilbage i 2010. Stedet er den landsby, Bich voksede op i.

Er du til smuk natur og flotte, børnevenlige strande med mulighed for snorkling i klart vand, så skal du læse videre. Men lad det være sagt med det samme; Whale Island er ikke for alle. Hvis snorlige service og aircondition står højt på din liste, så skal du ikke hertil.

Blot 4 timers kørsel fra Hanoi gemmer Pu Luong-dalen sig mellem to bjergrygge. Indtil for ganske nyligt stort set uberørt af turisme. Her kommer stadig ganske få, men nu dog nogle.

Oplev Sydvietnams største og vigtigste regnskovsområde fra et et smukt placeret langhus med et hjertevarmt personale. Ta Lai Longhouse er startet op af WWF og Danida for at bevare regnskoven og dyrelivet mod skovhugst og krybskytteri ved at tilbyde alternative indtægtsmuligheder

Det familievenlige Six Senses Ninh Van Bay gemmer sig på en isoleret halvø lidt uden for solskinsfyldte Nha Trang. Her byder det på en kompromisløs tilgang til alt fra bæredygtighed, lokal involvering, service, mad, unikke oplevelser og ikke mindst indkvartering.

Vi har forelsket os i et lille familiedrevet strandhotel på den fredlige del af Phu Quoc. Helt mod nord og med en lille fiskerlandsby som nærmeste nabo, bestyrer de sympatiske ejere Robert og Linh Peppercorn Beach Resort med kærlig hånd.