Gå til hovedindhold
Pu Luong Retreat

Pu Luong Retreat, Nordvietnam

Spektakulær natur og et skønt ecolodge i køreafstand fra Hanoi

Blot 4 timers kørsel fra Hanoi gemmer Pu Luong-dalen sig mellem to bjergrygge. Indtil for ganske nyligt stort set uberørt af turisme.

Her kommer stadig ganske få, men nu dog nogle. Det skyldes åbningen af Pu Luong Retreat - et vidunderligt eco-lodge på en bjergskråning med panoramaudsigt over dalen.

Her er risterasser, rislende floder, brusende vandfald og landsbyer med venlige lokale. Pu Luong er en fantastisk oplevelse af det uspolerede, landlige Nordvietnam. Blot en lille time længere væk end mere besøgte Mai Chau. Og vi er begejstrede for Pu Luong Retreats fokus på miljø og lokalsamfund.

Kreativitet og spektakulær udsigt

De 9 hytter ligger spredt ud på skrænterne af en bakketop. Udsigten til den flade dal er et maleri værdigt, intet mindre. I midten af dalen snor floden sig gennem rismarker og bittesmå landsbysamfund. 

Selve Pu Luong Retreat er skabt for og i samspil med lokalbefolkningen. Personalet kommer fra de omkringliggende landsbyer, som i øvrigt har været taget med på råd i hele byggeprocessen. Det har bl.a. været et mål i sig selv, at stort set alle byggematerialer og alt interiør skulle indkøbes lokalt. Det har resulteret i en grad af kreativitet, som pynter meget mere på et sted som dette, end dyrt indkøbte mærkevarer fra storbyen.

Som før er det stadig fersk vand fra et nærliggende vandløb, der sørger for, at vandet i poolen er både rent, friskt og uden kemikalier.

Et godt eksempel er de smukke lamper, der skaber atmosfære på hele Pu Luong Retreat. De er lavet af de kurve-net, som lokale fiskere har benyttet gennem århundreder til at lede fiskene ind i deres ruser. Eller den charmende infinity pool, der oprindeligt var et lille kær med fisk i. Som før er det stadig fersk vand fra et nærliggende vandløb, der sørger for, at vandet i poolen er både rent, friskt og uden kemikalier. Fra poolen flyder det videre ned til rismarkerne længere nede. 

Alt sammen kendetegner den intelligente og kreative brug af områdets ressourcer, der karakteriserer Pu Luong retreat. Filosofien er helt grunlæggende, at man skal genbruge i stedet for at købe nyt og samtidig være så stor en gevinst for lokalsamfundet som muligt. Det er ikke bare smart og sympatisk, det gør også oplevelsen til noget ganske særligt.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.