Gå til hovedindhold
Peppercorn Beach Resort Phu Quoc Vietnam

Peppercorn Beach Resort, Phu Quoc

Chill-out i en strandhytte på Phu Quocs hyggeligste hotel

Vi har forelsket os i et lille familiedrevet strandhotel på den fredelige del af Phu Quoc. Helt mod nord og med en lille fiskerlandsby som nærmeste nabo, bestyrer de sympatiske ejere Robert og Linh Peppercorn Beach Resort med kærlig hånd. I det åbne køkken omdanner Linhs tante markedsfriske råvarer til ren og skær velsmag. 

Phu Quoc byder på nogle af Vietnams smukkeste strande. Desværre går tingene også lige lovligt stærkt på Phu Quoc i disse år; nogle steder skyder ucharmerende betonklodser op, mens man andre steder har afskåret de lokale fra adgang til den strand, de indtil fornyligt har kaldt hjem. Derfor bør man vælge hotel og strandområde med omhu.

Jakob besøgte Peppercorn Beach Resort i efteråret 2017 med sin familie og faldt pladask for stedet. Og vi har allerede haft de første gæster boende, og de kalder det uden at tøve for et af de bedste hoteller, de nogensinde har boet på. Og det er altså ikke pga. antallet af stjerner og mængden af faciliteter, men atmosfæren, beliggenheden og de mennesker, der står bag.

Man mærker personalets glæde ved at arbejde her - de taler ikke alle lige godt engelsk, men hvad gør det også, hvis bare man har hjertet med.

Man mærker personalets glæde ved at arbejde her - de taler ikke alle lige godt engelsk, men hvad gør det også, hvis bare man har hjertet med.

Her er adskillige villaer til familier - nogle blot en spytklat fra vandkanten, de øvrige ikke meget længere væk. Vandet er klart og roligt stort set hele året, hvilket gør Peppercorn til et godt valg selv i sommerhalvårets regntid. Det er lidt sten i vandet på dele af stranden, men når bare man navigerer uden om dem, er sandbunden dejlig fin, blød og børnevenlig

Sympatisk og ansvarligt

Nå ja, og så er Peppercorn heldigvis også et ansvarligt foretagende. Plastik bliver indsamlet og sendt til genbrug, varmt vand bliver opvarmet af solen, personalet har gode arbejdsforhold og bliver bedre betalt end på mange dyrere hoteller. Og så donerer Robert og Linh årligt en del af overskuddet til fattige landsbyer i det centrale Vietnam, hvor Linhs familie stammer fra.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.