Gå til hovedindhold

Artikler om Vietnam

Langtidsrejser, barselsrejser, orlovsrejser, “workation” eller bare familietid?

En (lang) pause fra hverdagen

Hvad end vi vælger at kalde rejsen - den der “once in a lifetime”, lange rejse - ja, så oplever vi at kernen altid er den samme. Vi vil trække stikket og opleve verden. Sammen. Og det stiller krav.

Strand, natur, kultur eller lidt af det hele?

9 rejser der passer perfekt til sommerferien

Sommerferien er noget, vi ser frem til. Den skal betyde noget. Både for jer, og dem I besøger. Vi har samlet 9 bud på forunderlige, ansvarlige og anderledes rejser, der er skræddersyet til sommermånederne.

Tøm din bucket-liste, drop den klassiske byrundtur og glemt alt om stor kønsløse kædehoteller. Tag i stedet væk fra alfarvej og oplev Vietnams spektakulære natur uden kabelbaner og turgrupper. Oplev byerne med maven og på 2 hjul. Og bo på hoteller, der insisterer på både at

8 TING DU SKAL PRØVE NU I HO CHI MINH CITY

Vietnams vanvittige metropol er en maraton af smagsindtryk

Indrømmet, Saigon - eller Ho Chi Minh City, som de lokale kalder den - er en af de metropoler, der har vækstet og udviklet sig mest. Der er en fantastisk energi, og byen emmer af entreprenant iværksætteri. To besøg de seneste uger bekræfter det.

Lars og Mikkel satte første gang deres fødder på vietnamesisk jord i 1993. Det var lige efter det kommunistiske styre havde sat gang i økonomiske reformer og åbnet landet for besøgende fra Vesten. Turen fra lufthavnen foregik i en gammel trabant.

OK, DET ER IKKE LIGE MULIGT AT REJSE TILBAGE I TIDEN. Tilbage til rygsæk, kolde Bir Bintang og selvlysende plankton i blødt, varmt tropehav.