Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Golden Buddha Beach Resort, Koh Phra Thong

Bohemeatmosfære, junglelodges og Thailands hyggeligste strandhytter

18 dage fra kr. 20.000, børn fra kr. 10.000

Vi har stykket et rejseforslag sammen til nogle af de steder i Thailand, vi allerbedst selv kan lide. Det er de klassiske elementer som storby, jungle og strand, men flettet sammen af charmerende gæstehuse, ecolodges og hyggelige strandhytter, der alle ligger væk fra alfarvej. 

Et rejseforslag for jer, der egentlig godt kan lide Thailand, men som tror, at alle steder er udpinte og overrendte. Det er de ikke. Vi tør godt garantere oplevelser, der er langt bedre end dem, de fleste andre Thailandrejsende får. Og så kommer I også til at bo på små hoteller, der både passer på naturen og insisterer på at være noget for lokalsamfundene.

Et par højdepunkter

 • Bungalow, god mad og old-school strandatmosfære på uberørte Koh Jum
 • Et hus oppe i junglens træer på ecolodge i magiske Khao Sok
 • Overnatning i en flydende bungalow på gudesmukke Cheow Larn Lake
 • Bohomeatmosfære langt fra alfarvej i Thailands hyggeligste strandhytter.
 • Hemmelige gadekøkkener og et vintage guesthouse i Bangkok

Program

Rejsen kunne fx se således ud, men som med alt andet sætter vi allerhelst rejsen sammen præcis til jer. Det kan være kortere eller længere, bedre eller billigere, i modsat rækkefølge, eller hvad vi nu i fællesskab kan finde på.

Dag 1: Afrejse fra København, direkte til Krabi

I højsæsonen fra november til marts flyver Norwegian direkte fra København til Krabi to gange om ugen.

Dag 2: Ankomst Krabi og blot en time senere sidder I på terassen i en bungalow ved stranden

Der er blot lidt over en time fra Krabis lufthavn til Koh Jum. En relativt stor ø, der besynderligt nok er gået under raderen, mens naboeøer og strande er blevet indtaget. Glæd jer til den uprætentiøse og tilbagelænede strandatmosfære, et godt køkken og en charmerende bungalow på Koh Jum Lodge.

Dag 3: Koh Jum, hæng ud på stranden, spis god mad og kom helt ned i gear.

Dag 4: Koh Jum, hyr en longtailbåd og tag på opdagelse med maske og finner.

Fra koh Jum er der direkte udsigt til Phang Nha-bugten, hvor jungleklædte kalkstensklipper pakker små strande ind i postkortsmukke omgivelser og samtidig våger over livet under havets overflade. Nyd udsigten eller pak maske og finner, hyr en longtailbåd og besøg nogle andre øer end alle de andre.

Dag 5: Koh Jum, besøg en af øens landsbyer og tag turen til toppen af Mt. Pu.

Øens ca. 1.000 indbyggere lever overvejende i 3 landsbyer. Fiskeri er stadig den primære indtægtskilde, men rundt omkring begynder små, hyggelige caféer så småt at dukke op. Lokalsamfundet på Koh Jum har stået stærkt sammen for at undgå at blive opslugt af den masseturismen, der har taget kvælertag på mange af de omkringliggende øer.

Det er indtil videre lykkedes ikke at sælge ud - og de få, der er blevet inviteret inden for, driver turisme på naturens og lokalsamfundets præmisser. Derfor er naturen stadig intakt og atmosfæren super afslappet.

Dag 6: Koh Jum, sejl i kajak eller på paddle board ind gennem mangroven.

Dag 7: Mod nye oplevelser i Khao Sok National Park

I tager en longatilbåd tilbage til fastlandet, hvor bil og chauffør venter på at køre jer ca. 2,5 timer mod nord til Khao Sok. En bungalow på stranden bliver erstatet af en hytte oppe i et jungletræ.

Glæd jer til Our Jungle Camp, der er meget mere end bare et lodge i junglen.

Eftermiddagen står på en tur i kano nedad den snørklede Sok-flod. I bliver roet og guidet af et par af indbyggerne fra den lokale landsby.

Dag 8: Elefanter og landsbyfrokost

Dag 9: Overnatningstur til Cheow Larn Lake - et af Thailands smukkeste steder.

Cheow Larn Lake er en enorm opdæmmet sø midt inde i Khao Sok Nationalpark. Søen har i omegnen af 20 små resorts, hvor man bor på såkaldte rafthouses. De fleste ligger indenfor 30 minutters sejlads fra kajen, hvor man stævner ud fra.

Her skal I på opdagelse og overnatning på et af de mest afsidesbeliggende flydende resorts, hvor roen er intakt og naturen langs søbredden fuldstændig uberørt. Her langt fra alfarvej er kvaliteten måske nok en anelse svingende, men I har jeres egen guide og båd med, så mon ikke I overlever det, og kan bruge alle ressourcer på den unikke beliggenhed. Er I heldige spotter I vilde elefanter inde på bredden.

NB! er kvaliteten i øvrigt vigtigere for jer, så har vi selvfølgelig det helt rigtige altenativ i ærmet.

Dag 10: Morgensejltur på søen, inden I sætter kursen mod Thailands hyggeligste strandhytter.

Dag 11: Hæng ud på 12 km strand og sig hej til de lokale aber

Koh Phra Thong er ganske vist uberørt, men her er nu masser at lave. Godt nok ikke på den gængse turistmaner. Her er det naturen, der serverer aktiviteterne. Hils på de lokale abeflokke, der af og til drister sig ned på stranden for at lede efter mad.

Dag 12: Tur til Thailands bedste snorkling?

Koh Phra Thong er nærmste beboede ø til Koh Surin, der byder på noget af Thailands allerbedste dykning og snorkling. Det betyder, at I kan besøgte øerne, uden at skulle bruge det meste af dagen på transport, som de fleste andre, der har væsentligt længere sejlads eller på decideret live-a-board. Derfor kommer her også langt færre besøgende sammenlignet med fx Similan-øerne, der er mere tilgængelige.

Dag 13 - 14: Yoga, safari på savannen eller bare afslapning på stranden?

Dag 15: Fra en strandhytte til et hyggeligt guesthouse i Bangkok

I dag siger I farvel til jeres strandhytte og sætter kursen mod Bangkok. Turen går atter med longtailbåd tilbage til fastlandet, hvor en bil venter på at køre jer til lufthavnen i Ranong en time mod nord. En kort indenrigsflyvning bringer jer til Bangkok, hvor I skal bo de sidste dage på et skønt, lille hotel i et lokalt kvarter tæt på floden.

Phranakorn Nornlen er et uhøjtideligt antihotel i en by, hvor strømlinede, super effektive højhushoteller ellers er mere reglen end undtagelsen. Her bliver man i stedet mødt af personlighed, stemning og kreativitet. Og uden for døren af lokalbefolkningen, der bor, spiser og arbejder her. 

Dag 16: På tur til hemmelige madmarkeder og gadekøkkener med skønne Chin

Tag på en halv dags tour de force til små, skjulte markeder og nogle af de bedste gadekøkkener i det gamle Bangkok. Det her er ikke bare en standardtur, hvor I spiser Pad Thai og Satay, men et møde med en ægte, lokal madnørd. 

Dag 17: Markeder, templer og måske et besøg på en af Asiens bedste restauranter?

Tag fx flodbåden til Wang Lang-markedet, der ligger på den modsatte flodbred et par stop væk. Her kan I drikke god kaffe og frispresset juice på en af de bittesmå caféer og shoppe tøj og ting til spotpris - vel at mærke på at marked, der er domineret af lokale og ikke turister.

Kombiner evt. Wang Lang med et tempelbesøg eller to. Om det skal være Grand Palace, Wat Po,  Solnedgangstemplet eller et af de små, mindre kendte templer må afhænge af temperament. Området byder i hvert fald på masser af muligheder.

Finalen på dagen (og rejsen) kunne fx være et besøg på Gaggan - den innovative og eksperimenterende restaurant, der netop er kåret til den bedste i Asien og nr. 5 i verden på den liste, hvor Noma blev nr. 2. Men skynd jer, rygtet vil vide, at manden bag, Gaggan Anand, vil lukke og slukke en gang i 2020. Egentlig er vi ikke de store tilhængere af disse lister, men efter at have testet Gaggan må vi bøje os i støvet for en madoplevelse i verdensklasse.

Dag 18: Hjemrejse og hjemkomst

Rejsen lakker mod enden. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for at tage det direkte fly hjem mod København. 

Vejledende priser

Nov - apr: 

 • Voksne: kr. 20.000 - 22.000
 • Børn (2-11 år): kr. 10.000 - 12.000

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbelt-/familieværelse. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider (typisk jul/nytår, kinesisk nytår og påske). 

Prisen inkluderer:

 • Fly, København - Krabi / Bangkok - København
 • Transport med bil og longtailbåd fra Krabis lufthavn til Koh Jum Lodge
 • 5 nt på Koh Jum Lodge i en seaview bungalow, inkl. morgenmad
 • Transport med longtailbåd og bil fra Koh Jum til Khao Sok
 • 2 nt i Khao Sok på Our Jungle Camp i et treehouse inkl. alle måltider og aktiviteter.
 • 2 dage/1 nat på Cheow Larn Lake med overnatning på rafthouse, inkl. egen båd, guide, aktiviteter og måltider.
 • Transport fra Cheow Larn Lake til Golden Buddha Beach Resort med bil og longtailbåd.
 • 5 nt på Golden Buddha Beach Resort i en strandhytte, inkl. morgenmad
 • Transport fra Golden Buddha Beach Resort til lufthavnen I Ranong med longtailbåd og bil.
 • Fly, Ranong - Bangkok
 • Transport fra lufthavnen i Bangkok til Phranakorn Nornlen t/r.
 • 3 nt på Phranakorn Nornlen, inkl. morgenmad.
 • Gadekøkken tur i Bangkok med Chin

 

Lignende indhold

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til