Gå til hovedindhold

Hoteller i Thailand

Hånden på hjertet - det var ikke ligefrem på turistøen Koh Chang, vi havde regnet med at finde et lille We Travel-antihotel, hvor stemningen er så nærværende og ægte, at man gerne vil blive lidt længere. Men efter mødet med Indie Beach må vi overgive os.

Er du til rustik og bæredygtig luksus, masser af plads og tilbagelænet atmosfære og ø-liv, så er Koh Jum Beach Villas måske noget for dig. 

Lad os slå det fast med det samme. BABA Ecolodge er ikke et hotel i normal forstand. Vi kalder det et anti-hotel. 27 forskellige klassiske thailandske villaer i træ,  omgivet af jungle og palmer på en af Thailands mindst besøgte øer nær grænsen til Burma.

På den sydlige del af Koh Lanta, gemt mellem palmetræerne og ud til sin helt egen bugt, der ligger Narima. Et sted, der er drevet med hjertet og med kærlighed til omgivelserne og til træerne. Og så er det et unikt gemmested, som er helt perfekt for familier.

Phranakorn Nornlen, Bangkok

Et vintage guesthouse i det gamle Bangkok

Nede ad en lille gyde i udkanten af det gamle Bangkok ligger en noget atypisk overnatningsoase. Phranakorn Nornlen, som det mundret hedder, kan bedst beskrives som en mellemting mellem et boutiquehotel og et guesthouse - med det bedste fra begge verdener.

Dagene på Longtail er langsomme og i bare tæer. De er tilbagelænet i hængekøjen med udsigt over Siam-bugten på Thailands østkyst. I skal tage hertil, hvis I vil det ægte, det charmerende og det personlige. Hvis I drømmer om Thailand for 20-30 år siden.

Barfodsluksus og bæredygtighed - med en udsigt man bliver forelsket i. Vi har været så heldige at opleve Six Sendes Yao Noi flere gange. Og hver gang er vi vendt sådan lidt nyforelskede hjem. 

Der er kønt mellem de rummelige bungalows på Koh Jum Lodge. Der er afslappet på en facon, så tiden går i stå. Der er plads til hele familien, og der er værter, som fremviser en personlig interesse i jeres ophold. Koh Jum Lodge er for jer, der ønsker at mærke havbrisen, folde

Soneva Kiri er barfodsluksus i en liga for sig selv, ikke bare i Thailand, men på verdensplan. Og det gælder både kvaliteten, strandene, maden og deres kompromisløse fokus på bæredygtighed.

Store trækroner hænger nonchalant ud over den smalle, hvide strand, mens gennemsigtigt vand inviterer dig ud i en undervandsverden, man skal lede længe efter i Thailand.