Gå til hovedindhold
Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang

Tropisk boheme-gemmested mellem små landsbyer, jungle og strand

Hånden på hjertet - det var ikke ligefrem på turistøen Koh Chang, vi havde regnet med at finde et lille We Travel-antihotel, hvor stemningen er så nærværende og ægte, at man gerne vil blive lidt længere. Men efter mødet med Indie Beach må vi overgive os.

Koh Chang er langt fra ukendt, men Had Sai Noi helt i syd har de færreste hørt om. Heldigvis. Her er der langt til øens turiststrande i central og nord.

I stedet er der til den ene side fiskerlandsbyen, Bang Bao, hvor de lokale fiskerbåde, dykkerbåde og den lille færge stævner ud. Og til den anden side ligger en lille landsby med sand i gaderne, et par rasta-barer, strandcaféer, små træhuse, klukkende høns og interemistiske butikker.

Det er roligt og hyggeligt. Og det er her midtimellem at Indie Beach gemmer sig - en lille, tropisk boheme-oase mellem små landsbyer, frodig jungle og blåt vand.

Et familieejet kærlighedsprojekt

Indie Beach er et familie- og kærlighedsprojekt, der startede for over 10 år siden med søgen efter et enklere og mindre stressfyldt liv. De første 5 år boede Christine, hendes mand Zoo og deres ven Gus på Had Sai Noi og byggede på deres lille bitte hus når tiden og pengene var til det.

Her er ikke poleret eller perfekt. Her er bare rart.

Huset udlejede de, når de ikke var på øen, og det var eftertragetet. Så de byggede en ekstra bungalow og drømmen om Indie Beach var blevet skabt.

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

To børn, 18 bungalows, en restaurant/bar og yoga-sala er kommet til siden, men passionen og kærligheden er stadig den samme. Og det kan mærkes.

Hjemligt og hjerteligt hangout på stranden

På Indie Beach foregår dagene langsomt og i bare tæer - på stranden, i sækkestolen, på yogamåtten eller sup-boardet. Restauranten og baren er Indie Beachs hjerte og det føles nærmest som en stor dagligstue.

Foran ligger stranden, som er lille og fin, og vandet roligt. Her er meditativt smukt med udsigt over  øhavet og Bang Bao fiskerlandsbyen hvorfra bådene sejler ud og kommer hjem igen.

Her er ikke poleret eller perfekt. Her er bare rart.

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Også for familier

Der er hverken kids club eller børnemenuer, men hvad skal man bruge det til, når man har en sandstrand med roligt vand, bungalows med plads til hele familien, farverig og frisk mad, legesyge katte og plads til at være barn?

Bevares, Indie Beach tiltrækker en bred vifte af eventyrlystne rejsende - yoga-lovers, digitale nomader og hippie-pensionister - men i vintermånederne, som også er højsæsonen, tiltrækker det især familier, der drømmer om det langsomme boho-liv for en stund.

Og på Indie Beach er der heldigvis plads til alle.

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Simple, hyggelige bungalows

De små bungalow-huse ligger spredt, hvor det nu passede i det skrånende terræn. Det er frodigt og snørklet at bevæge sig rundt og alle bungalows er forskellige. Nogle til par, nogle til familier, nogle med delt terrasse, nogle med havudsigt og nogle endda med et lille køkken.

Alle bungalows har en terassse og er generelt befriende simple uden unødvendigheder, men stadig komfortable og hyggelige. 

Og så er vi vilde med de skæve detaljer, som man ellers aldrig ser i en hotel-verden, som blomstret sengetøj eller et pink te-køkken med flamingo-kakler.

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Et ønske om at gå foran og gøre det lidt bedre hver dag

Indie Beach har udviklet sig over mange år, men omtanken for stedet, de ansatte, rejsende og øen har været der fra start. Det er konkrete ting som at undgå plasticflasker og -sugerør (plastic er et stort problem i Thailand!), et inspirerende vegetarisk/vegansk køkken (uden at det bliver helligt), refill vand, begrænset brug af resourcer etc.

Men endnu vigtigere, så ønsker Christine at gå foran og vise rejsende, ansatte og lokalsamfund at det er muligt for selv de mindste steder at gøre en forskel - hver dag. Det er hverken forhelliget eller påduttende. Det gør nærmere oplevelsen dét bedre!.

Her kunne vi godt blive lidt længere.

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Indie Beach, Koh Chang, Thailand

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.