Gå til hovedindhold
Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan, Thailand

Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan

Ægte, laidback thai-stemning på Koh Pha Ngans bedste strand

Dagene på Longtail er langsomme og i bare tæer. De er tilbagelænet i hængekøjen med udsigt over Siam-bugten på Thailands østkyst. I skal tage hertil, hvis I vil det ægte, det charmerende og det personlige. Hvis I drømmer om Thailand for 20-30 år siden. Og hvis luksus for jer er ro og nærvær nærmere end fine faciliteter.

Longtail er et lille stykke af ægthed, som kun de færreste kender til. I mange år har Longtail eksisteret udelukkende baseret på loyale rejsende.

Det siger lidt om et sted, at de ikke behøver gøre noget stort væsen ud af sig for at være succesfulde; de gør bare det, de er bedst til - skaber en hel fantastisk stemning og ramme for jeres ferie. Og det rejser mange altså tilbage efter år efter år. Efter år.

Derfor elsker vi Longtail:

 • Stemningen og atmosfæren - personligt og nærværende.
 • Beachfront beliggenhed på Thong Nai Pan Yai - øens bedste strand.
 • En lille pool med udsigt over stranden - et samlingspunkt, som børn elsker.
 • God mad og bbq-seafood serveret med fødderne i sandet.
 • Simple bungalows med terrasse og hængekøje i frodig have.

Det simple liv - Thailand for 20-30 år siden

På Longtail er der ikke store armbevægelser eller nogen form for bling. Resortet er bygget i primært naturlige materialer og ønsket har været at respektere og reflektere stilen og traditionen i Sydthailand. Simpelt og rustikt.

Her mødes I i øjenhøjde, ofte af ejeren selv. Og helt sikkert med et smil af de ansatte, hvor mange har været her i flere år.

Koh Pha Ngan's nok smukkeste (mest børnevenlige) strand

Højt mod nordøst på Koh Pha Ngan finder i stranden Thong Nai Pan Yai - en 950 meter lang, relativ bred og blød sandstrand. Her er ingen store resorts, blot små, lokaltejede bungalow-steder, hvilket giver stranden en helt unik, langsommelig og tilbagelænet stemning. 

Longtail ligger roligt, i den ene ende af stranden, hvor i ikke kan komme meget længere. Her er blot en lille hængebro og rustikke gynger i træerne, hvorefter klipper og sten tager over. Bag jer rejser skov og frodighed sig. Og foran jer har I en børnevenlig sandstrand. 

Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan, Thailand

Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan

BBQ og frisk seafood med fødderne i sandet

Noget af det Thailand kan, er friskfanget seafood serveret friskgrillet på stranden - og helst med bare fødder i sandet. Og det kan Longtail.

Udover de hyggelige BBQ-aftener serveres bare god gedigent thai-mad. Forvent ingen fine-dining eller avanceret gastronomi, bare ægte god mad i hyggelige omgivelser.

Bungalows med terrasse og hængekøje

I finder hverken avanceret stil eller designer-finesse i Longtails bungalows. Betyder det noget for jer, skal vi finde et andet sted.

Til gengæld er alle bungalows fine og sengen dejlig. De er nærmest alle forskellige i indretningen - og har bl.a. rigtig gode familieværelser til med plads til både 2 og 3 mindre eller større børn.

Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan, Thailand

Longtail Beach Resort, Koh Pha Ngan

Og vigtigst - alle bungalows har en lille terrasse eller balkon, hvor I kan dase i hængekøjen omgivet af den frodige have. Spørger du os betyder denne detalje mere end den rustikke stil inden i hytten, for det er alligevel på terrassen I kommer til at bruge mest tid. Når I overhovedet er i jeres bungalow.

I kan lave så lidt - eller så meget - som I ønsker

Vi har sagt det før for Longtail indbyder til langsomme dage - til blot at være sammen.

Men i kan sagtens drage på opdagelse til lands eller til vands. Tag på sejltur til øens andre bugter og hop i med snorkel undervejs. I kan sejle i kajak eller sup. Eller tage på dykkertur, men hånden på hjertet vil vi hellere anbefale jer at gøre det fra naboøen, Koh Tao.

Koh Pha Ngan er også en overraskende grøn ø, og der er både mulighed for at se vandfald, hike op for at se solnedgangen og cykelture.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.