Gå til hovedindhold

Artikler

Langtidsrejser, barselsrejser, orlovsrejser, “workation” eller bare familietid?

En (lang) pause fra hverdagen

Hvad end vi vælger at kalde rejsen - den der “once in a lifetime”, lange rejse - ja, så oplever vi at kernen altid er den samme. Vi vil trække stikket og opleve verden. Sammen. Og det stiller krav.

Det blev aldrig det nye Phuket Der er stille mellem øerne i Koh Chang Marine Nationalpark. Det er ellers ikke, fordi det skorter på kønne grønne pletter med smilende sandstrande og glasklart badevand.

Det er ude på landet, at Thailand viser sin naturpragt, sin charmerende side og sine venlige landsbyboere. Det er dér, hvor kun de lokale holder ferie, og hvor strandstole er byttet ud med knirkende træmøbler. Det er nostalgiens Thailand.

Eksperter på en mission Mikkel har forfattet “Turen går til Thailand” de seneste 15 år. Han har boet i Bangkok, taler thai og har rejst i samtlige regioner af landet. Hen kender steder, restauranter og små hemmelige hoteller som få andre.

We Travels forslag til ø-hop i Sydthailand - lidt væk fra alfarvej Er du til øhop, bør du fokusere læsebrillen. Og er du til eventyr, kan du godt begynde at pakke rygsækken. Vi har overstået 14 dage med at speeddate øhavet i Sydthailand og Myanmar.

Interview med en pionér

Kvinden, der stoppede plastikflaskerne

Vi har mødt en ægte pioner i hotel industrien. Anchalika Kijkanakorn er på en mission og har travlt. En mission der skal rykke ved din forestilling af et traditionelt hotel og en resortferie. En mission om at gøre op med årtiers klassiske hotel-management, og i stedet åbne

Historien om Yodchai og Nophawan

Pensionisternes hotel gør alt rigtigt

Dette er historien om Yodchai og Nophawan og om et unikt hotel på en tætbevokset skrænt på Koh Lanta. Det er historien om kærlighed til træerne, til omgivelserne og til hinanden.

OK, DET ER IKKE LIGE MULIGT AT REJSE TILBAGE I TIDEN. Tilbage til rygsæk, kolde Bir Bintang og selvlysende plankton i blødt, varmt tropehav.

Mikkel blogger

Ja, vi spolerer drømme

“It’s a gloriously doomed enterprise. I’m in the business of finding great places, and then we fuck them up.” (Anthony Bourdain) Jeg er rejsebogsforfatter. De sidste 15 år har jeg gang på gang besøgt Thailand med sådan nogle opspilede øjne, der researchede omgivelserne, så snart