Gå til hovedindhold
Golden Buddha Beach Resort, Koh Phra Thong

We Travels Thailand

Thailand - et overturistet paradis, der stadig gemmer på små, vidunderlige lommer, hvor dit besøg gør mere gavn end skade.

Eksperter på en mission

Mikkel har forfattet “Turen går til Thailand” de seneste 15 år. Han har boet i Bangkok, taler thai og har rejst i samtlige regioner af landet. Hen kender steder, restauranter og små hemmelige hoteller som få andre.

Jakob har været ansvarlig for udvikling af rejser til Thailand i en årrække. Han har besøgt flere hoteller end de fleste, forhandlet aftaler med endnu flere og har i det hele taget en viden og et netværk, der kan åbne ellers lukkede døre.

Lars har i sin tid som medejer af Nyhavn Rejser besøgt Thailand mere end 30 gange.

Vi har alle 3 rejst med vores familier - fra børnene var helt spæde til i dag, hvor nogle er blevet teenagere.

Så vi tør godt kalde os selv mere end almindelige Thailand-eksperter. Men vi er mere end det - vi er eksperter på en mission:

Vi vil bruge vores ekspertise til at give dig nogle helt enestående oplevelser, samtidig med at dit besøg er en gevinst for de lokalsamfund, vi sender dig til.

Heldigvis oplever vi en meget tæt sammenhæng mellem de to forhold. Vores erfaring fortæller os nemlig en ting tydeligt: Steder og hoteller, der ligger lidt fra alfarvej, og hvor dit besøg tydeligt kommer de lokale tilgode, giver langt bedre oplevelser. Så simpelt er det.

Men hvordan så det, og hvorfor er det overhovedet vigtigt?

Thailand er blevet kendt som landet med postkortsmukke strande ad libitum, smilende indbyggere og et vidunderligt køkken. Og det er bestemt ikke ufortjent, men medaljen har også en bagside.

På den positive side, så har turismen været en økonomisk saltvandsindsprøjtning, der har skabt jobs og vækst. De mange gæster har helt overordnet betydet, at Thailand i dag er mere velstående, end det ellers ville have været.

Den negative side er, at de enorme mænger af besøgende klumper sig sammen på alt for få destinationer og at de fleste bor på hoteller, der enten er ejet af internationale konglomerater eller en meget lille del af den thailandske elite. Det betyder, at naturen bliver sat gevaldigt under pres, og at det ofte slet ikke er lokalsamfundene, der høster frugterne.

Det seneste skræmmeeksemplel er Phi Phi-øernes Maya Bay, der nu er blevet lukket på ubestemt tid for at give koralrev og dyreliv en chance for at regenere efter årtier i masseturismens kvælertag.

100% skræddersyet til dig - indenfor nogle rammer

Vi spænder prismæssigt fra homestays og små, lokale hoteller drevet af folk med store hjerter til nogle af Thailands uden sammenligning bedste hoteller som fx Soneva Kiri og Six Senses Yao Noi.

Fælles for dem er, at de insisterer på at være noget for lokalsamfundet. At passe på det og sikre, at de også får del i kagen. Typisk vil det være væk fra alfarvej, hvor dine penge også helt generelt vil gøre mere gavn - og du vil få en mere ægte og autentisk oplevelse.

Inden for denne ramme skræddersyr vi alle rejseforslag præcis til dine behov.

Bedre priser og mere fleksibilitet

Vi har et tæt forhold til de hoteller, vi arbejder med i Sydthailands øhav. Derfor kan vi ikke blot tilbyde priser, der ofte er lavere, end du selv kan booke til. Vi kan ofte også omgå regler om antal af børn og ekstra senge på værelser osv.

Så ikke nok med at, du får rådgivning fra nogle, der vitterlig ved, hvad de taler om, og dermed en rejse, der sidder lige i øjet. Vi kan også trylle.

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til