Gå til hovedindhold

Episk eventyr i Ecuador og øhop på Galapagos

22 dage fra kr. 45.000, børn fra kr. 37.000

Oplev Ecuadors mangfoldighed væk fra turiststrømmen. Vi har skruet et vaskeægte eventyr sammen, der bl.a. bringer jer til et vidunderligt eco-lodge i Andes-bjergene og så dybt ind i Amazonjunglen, man næsten kan komme, inden I slutter med strande, snorkling og dyreliv ad libitum på 2 af Galapagos' smukkeste øer.

Noget af det I kan se frem til:

 • Autentiske landsbyer, lokale markeder og et skønt eco-lodge i Andesbjergene
 • Vandfald, mountainbike-ture og feriestemning i Baños
 • Den vildeste jungleoplevelse i Amazonas hjerte på Kapawi Eco Lodge
 • Galapagos fra vilde Isabela og charmerende San Cristóbal
 • Hvide strande, unik snorkling og masser af dyr på Galapagos.

Vidunderligt eco-lodge I Andes-bjergene

Rejsen bringer jer fra Ecuadors smukke hovedstad Quito til Andes-bjergene og det vidunderlige eco-lodge Llullu Llama. Her kommer I til at bo i en ægte bjerglandsby langt fra alfarvej. 

Glæd jer til at komme ned i gear mellem heste, får og lamaer. De simple, små glæder får lov at fylde med flotte solnedgange , økologiske grøntsager i baghaven, stjerneklar himmel og kvalitetstid foran pejsen efter en begivenhedsrig dag i bjergene. 

Vandfald, rafting, cykelture....

Næste stop er Baños, der ligger i en frodig dal midt mellem Andes og Amazonas. Her er masser af aktivitetsmuligheder med alt fra riverrafting, mountainbike-ture, zip-line i trætoppene og paragliding til afslapning i vandfald og varme kilder.  

Den vildeste jungleoplevelse

Fra bjergene til den fugtige amazon-jungle. Nu bliver det for alvor spændende, for I skal så dybt ind i junglen, at den nærmeste infrastruktur er 10 dage væk til fods. Så dybt ind, at I skal flyve en time med et lille propelfly.

Der er virkelig tale om uberørt regnskov og ægte stammekultur med minimal påvirkning udefra. Glæd jer til mødet med Achuar folket, trekkingture, flodsejladser og farvestrålende fugle og ikke mindst unikke Kapawi Eco Lodge. Her går der ikke længe, før I lærer, at “Pachamama” betyder Moder Jord på Kichwa. 

I har 4 nætter på Kapawi til virkelig at opleve et af verdens allervigtigste økosystemer. 

Eminent snorkling og dyreliv på Galapagos

Sidste stop på rejsen er selvfølgelig Galapagos. Men i stedet for at blive på hovedøen Santa Cruz eller tage på et cruise som de fleste andre, så skal I opleve Galapagos fra vilde Isabela og atmosfærefulde San Cristobal.

Isabela er den største og mest varierede af Galapagos-øerne, men også vildere, har færre indbyggere og en brøkdel af turister sammenlignet med Santa Cruz. Det kræver en ekstra sejltur at komme hertil - til gengæld vil I blive belønnet med lange, hvide strande, en af de bedste snorkelture på Galapagos og nogle af de bedste dyreoplevelser. Og så skal I bo direkte på stranden på ukonventionelle La Casa de Marita

San Cristóbal er grønnere, mindre og med ø-gruppens hyggeligste byliv. Et perfekt sted at slutte af og tage oplevelserne, som de kommer. Dyrelivet kommer nærmest til dig her, og man behøver faktisk ikke andet, end at gå en tur i byen for at opleve det. Og så er det kun fra San Cristóbal, man kan tage på dagstur til Española, der ellers kun nås på krydstogter. I skal bo i gå-afstand til Puerto Baquerizo Moreno på hyggelige Casa Opuntia.

La Casa De Marita, Isabela, Galapagos

Dag 1: Afrejse

Afrejse fra Danmark tidlig morgen. Turen går via Amsterdam og med ankomst i Quito sidst på dagen lokal tid. I bliver hentet og kørt til jeres hotel i Quito.

Dag 2: Quito på egen hånd

Gå rundt i Quitos smalle gader og oplev den travle by og restituer frem for alt efter den lange flyrejse, så I er klar til at tage på eventyr. 

Dag 3: Fra Quito til Andesbjergene og Llullu Llama Mountain Lodge

Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres chauffør, der sørger for at bringe jer sikkert ud af storbyen og op i Andes. I forlader hurtigt hovedvejen og arbejder jer stille og roligt op mod jeres mål ad små bjergveje og gennem søvnige landsbyer.

Køreturen er en stor oplevelse i sig selv og tager typisk 3-4 timer, hvis man tager den med ro. Vel fremme i bjergbyen Isinliví checker I ind på et af vores favoritsteder i Ecuador, det skønne eco-lodge Llullu Llama. Her skal I nyde den fantastiske udsigt, den friske luft og for alvor mærke den magi og stilhed, man kun finder i Andes-bjergene. 

Dag 4-5: Andes og Llullu Llama

Der er mange vandreture af varierende længde og sværhedsgrad og andre aktiviteter direkte fra lodgen. Der er mulighed for at besøge andre landsbyer i området, skolen og spise frokost hos en familie. I kan også leje cykler eller heste og se landskabet fra den sadel, der passer jer bedst.

Dag 6: Fra de rå Andes-bjerge mod mildere klima i dalbyen Baños

En flot dag venter forude, når I bevæger jer ned fra Isinliví i bjergene til Baños i en frodig dal. Turen går først ad snorklede bjergveje og siden ad Panamericana, og hele tiden med udsigt til de mange sneklædte tinder, hvis vejret altså tillader det. 

Undervejs stopper I ved den turkisgrønne kratersø Quilotoa, inden I fortsætter til Latacunga for at spise en god, lokal frokost og snuse til hverdagslivet i en ecuadoriansk provinsby væk fra den normale turistrute.

I Baños checker I ind på et lille, hyggeligt B&B i centrum af byen. Baños er en lille turistby, som pga. dens milde klima og mange aktiviteter tiltrækker både rejsende og lokale. Her er hyggelige, små cafeer og restauranter og i det hele taget feriestemning på den gode og tilbagelænede måde. Drik god kaffe, spis frisk frugt og hjemmelavet müsli, gå på markedet og snus til varerne og nyd i dette hele taget bare den henslæbte og afslappede atmosfære.

La Floresta, som jeres B&B hedder, ligger midt i byen, så I har nem adgang til herlighederne. Men frem for alt er det et charmerende og personligt alternativ til de få, klassiske hoteller i byens periferi. 

Dag 7 - 8: Aktiviteter og afslapning i Baños

Udover bare at hænge ud og nyde atmosfæren i Baños, er det oplagt at udforske områdets smukke natur. Cykelture til vandfald, svævebane i trætoppene eller rafting er blot nogle af mulighederne. 

Dag 9: Fra kanten af bjergene til hjertet af junglen

I dag skifter I for alvor scene, når I forlader Baños og rejser ind i regnskoven. Først kører I en time med bil til byen Shell, hvorfra det chartrede propelfly, der skal bringe jer ind til hjertet af Amazonas, afgår.

Det tager blot en lille time at flyve fra Shell til Kapawi, men når I lander ankommer I til en anden verden. Her er ingen veje, kun floder og stier, og nærmeste civilisation er 10 dagsrejser til fods væk. Velkommen til Kapawi Eco Lodge - et vildt og unikt sted så langt inde i Amazonas, man kan komme. 

De næste 4 nætter skal I opholde jer i regnskoven og glemme verden omkring jer.

Dag 10-12: Jungleeventyr på Kapawi Eco Lodge

Læs mere om Kapawi Eco Lodge og om, hvorfor det er en regnskovsoplevelse uden lige. 

Dag 13: Tilbage til civilisationen

Tilbage til virkeligheden med det lille fly til Shell og mod nye oplevelser på Galapagos. Først skal I dog have en overnatning ved de varme kilder i Papallacta. Herfra er der nemlig blot en time til lufthavnen i Quito, så I kan komme nemt videre næste dag. 

Dag 14: Galapagos og vilde Isabela

I kører til lufthavnen for at tage formiddagsflyet til Galapagos. Turen tager små 4 timer inkl. et kort stop i Guayaquil.  

Ved ankomst til Santa Cruz, udgangspunktet for de fleste ophold på Galapagos, bliver I hentet og kørt til havnebyen Puerto Ayora. Herfra går turen med en større speedbåd til Isabela. Velkommen til den største og mest mangfoldige af Galapagos' øer.

Det er en lidt lang transportdag, men I bliver belønnet med de smukkeste strande og en langt mere fredelig og naturskøn atmosfære end på pulserende Santa Cruz. 

I skal bo direkte på den hvide sandstrand på det hyggelige Le Casa de Marita. Her er beliggenhed og personlighed i højsædet fremfor strømlinet service og snorlige indretning. Det er lokalt og hyggeligt på sin egen lidt skæve og kitschede måde.

Dag 15 - 16: Isabela

Isabela er oplagt til at kombinere oplevelser med bare at slappe af og hænge ud. Hvor meget I ønsker planlagt på forhånd er helt op til jer. De fleste aktiviteter kan nemt arrangeres med dags varsel på hotellet, så derfor har vi som udgangspunkt ikke lagt aktiviteter ind i programmet. I stedet er her blot en forsmag på nogle af mulighederne.

Pingviner, suler og leguaner på Tintoreras

Tintoreras er navnet på en mindre ø blot 10 minutters sejlads fra Isabela. Her kan man se hvidtippede revhajer og søløver svømme i de snævre "kanaler",  hvor havet har kilet sig ind mellem klipperne.

Øen er dannet af lavasten, og over havet er det muligt at spotte Galápagos-pingviner, de blåfoddede suler og havleguaner.  Turen giver typisk mulighed for at snorkle eller svømme med pingviner, rokker, hajer, skildpadder, fisk og søløver.

Snorkeltur til Los Tuneles

Efter vores mening går den vildeste snorkeltur på Galapagos til ”Los Tuneles”. Det er en heldagstur, der kun kan tages fra Isabela, til undersøiske lava-tunneller, hvor marinelivet er helt unikt.

Det er et helt vildt sted at snorkle med en kombination af et surrealistisk univers med undersøiske lavaformationer i alskens afskygninger og et dyreliv med bl.a. søheste, hajer, søløver, pingviner, skildpadder, blåfodede suler og rokker .

Isabela på egen hånd

Det er nemt at opleve Isabela på egen hånd - enten til fods på afmærkede stier eller på cykel. Gå fx ”The Wall Of Tears” - en lang grusvej på 5 km med en masse små skiltede stop undervejs. Det er en tur gennem flot terræn med mulighed for at se store landskildpadder og flamingoer.

En anden mulighed er den lille, smukke lagune ”Concha de la perla”, som ligger lige ved havnen på Isabela. Her er godt at snorkle og man finder ofte søløver og rokker her.  

Få rørt benene og oplev Isabela oppefra på en god lang vandretur til Sierra Negra, en af øens 6 vulkanener. Det er 15 km i langsomt tempo op til kraterkanten, hvor panoramaudsigten over Isabela og Elisabeth Bay venter på jer.

Dag 17: Med fly til San Cristóbal

I tager det lille propelfly fra Isabela til San Cristobal, der ligger i ø-gruppens modsatte ende.

På San Cristóbal bliver i hentet på landingsbanen og kørt til det charmerende, lille Casa Opuntia. Her skal I bo de sidste 4 nt med havudsigt, pool og i gåafstand til både byliv og strande.

Dag 18 - 20: San Cristóbal

Brug dagene på så lidt eller så meget, I har lyst til. En af fordelene ved San Cristóbal er, at man kan opleve dyreliv bare ved at gå rundt på øen eller sågar inde den hyggelige, lille by, hvor søløver og leguaner slikker sol på klipperne. 

Turen til Española bør I dog kraftigt overveje. Den tager en hel dag, men giver jer mulighed for at opleve fugleliv med bl.a. blåfodede suler, albatrosser og fregatfugle på tætteste hold. 

Dag 21: Hjemrejse

Idag flyver I fra San Cristóbal via Guayaquil og Amsterdam til Danmark.

Dag 22: Hjemkomst

Vejlednede priser

 • Voksne: kr. 45.000 - 47.000

 • Børn (2 - 11 år): kr. 37.000 - 39.000

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider.. 

Prisen inkluderer:

 • Fly, Danmark - Quito / Guayaquil - Danmark.
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet i Quito
 • 2 nt i Quito på Casona de la Ronda, inkl morgenmad.
 • Transfer fra Quito til Llu Llu Lama Montain Lodge
 • 3 nt i Andes-bjergene på Llullu Lama Mountain Lodge, inkl morgenmad og aftensmad. 
 • Transfer fra Llu Llu Lama Montain Lodge til Baños i inkl. stop og frokost undervejs.
 • 3 nt i Baños på La Floresta B&B, inkl morgenmad.
 • Transfer fra Baños til Shell og fly til Kapawi 
 • 4 nt på Kapawi Eco Lodge, inkl alle måltider og udflugter
 • Fly fra Kapawi til Shell og transfer til Papallacta
 • 1 nat på Termas Papallacta, inkl morgenmad
 • Transfer til lufthavnen i Gyayaquil og fly til Santa Crus på Galapagos.
 • Transfer til havnen på Santa Cruz og hurtigbåd til Isabela
 • 3 nt på Isabela på La Casa de Marita, inkl. morgenmad.
 • Fly fra Isabela til San Cristobal på Galapagos
 • 4 nt på San Cristobal på Casa Opuntia, inkl. morgenmad.
 • Fly fra San Cristobal til Guayaquil.
 • Alle transporter mellem hoteller og lufthavne

Bemærk:

 • Ved ankomst til Galapagos skal der betales 120 USD pr. person kontant (børn tom.11 år er 80 USD).

 

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.