Gå til hovedindhold
Wa Ale, Myanmar

VORES REJSER ER HISTORIER

- og vi vil hellere udfordre dig med vores opslag end blot bede om dit like.

Vi har valgt en lidt anderledes tilgang til vores rejseforretning. Vi tror på stærke historier og fortællinger med værdier. Så hvis din ferie skal være noget mere end Instagram-opslag, så læs med.

We Travel samarbejder med små hoteller med store hjerter, og vi udvælger oplevelser, fordi de skal have en historie at fortælle - ikke blot imponere. Men vores hoteller imponerer godt nok ofte, men mest fordi der ligger en god historie bag.

Nogle er æstetisk smukke, som havde nogen rystet en slags boligindretningens umami ud over stedet. Nogle er intime og består måske bare af nogle få værelser eller villaer. Nogle er simpelt hen charmerende og vækker følelsen af at være i private rammer.

Men fælles for de hoteller, vi håndplukker, er, at de har en historie at fortælle. Derfor vil vores beskrivelser oftest også være anderledes end dem, du finder på Tripadvisor eller hos andre rejsebureauer.

Vi går ikke op i hotelstjerner. Vi går op i hotelhjerter. Dem uddeler vi, fordi en rejse med We Travel handler om at blive følelsesmæssigt berørt, ikke overvældet af guldhåndtag og dyre vaner.

Hotelhjerter findes på alle niveauer 💛💜💚

Vi går ikke op i hotelstjerner. Vi går op i hotelhjerter. Dem uddeler vi, fordi en rejse med We Travel handler om at blive følelsesmæssigt berørt, ikke overvældet af guldhåndtag og dyre vaner.

Og hotelhjerter findes på alle niveauer, i alle prisklasser og på kryds og tværs af velkendte og ukendte destinationer. Derfor skræddersyr vi rejser, der går op og ned i prisniveau, men som har en rød tråd alligevel.

I We Travel har vi oplevet, at stærke historier og værdibaserede fortællinger er relevante for alle aldersgrupper, og det er vi superglade for. Vores mission er nemlig ikke at henvende os til et bestemt indkomst- eller alderssegment. Derimod vil vi gerne skabe unikke rejseoplevelser, der giver genlyd hos jer, der søger mere end blot velværet ved at være væk fra hverdagen.

Et historieunivers

Vi er seriøse i vores jagt på oplevelser, der er skabt med omtanke. For den slags oplevelser er ofte skabt med en dybere mening. Derfor formidler vi ikke kun produkter på vores hjemmeside.

Vi serverer historier om personer, der gør en positiv forskel for rejsebranchen.

Vi filosoferer over, hvordan mødet med lokalfunderede hoteller giver mening på et højere plan.

Og vi diskuterer udfordringen ved at leve af at sælge drømme uden at sætte fremtiden over styr.

Vi tror på, at vi skal give noget af os selv for at I kan forstå, hvad vi mener, når vi siger rejser med omtanke. Vi er i gang med en rejse, der er fyldt med bump og begyndervanskeligheder. Men vi har mod på denne rejse, og vi vil gerne have dig med. Især ´hvis du kan lide stærke historier og fortællinger med værdier.

Måske du ligefrem har lyst til at bidrage til vores historieunivers? Er din rejse værdifuld på et dybere plan, så lad os det vide. Vi elsker at blive inspireret. Og vi håber, at du har det på samme måde og går ombord i vores rejseverden.

Akyra Phuket Beach Club

Lignende indhold

“Nå, jamen laver i så kun dyre rejser?”

Hvad koster en rejse egentlig hos We Travel?

Vi har fået et internationalt søsterselskab

Journey’s Intent - Et naturligt skridt i We Travels udvikling

Mød en mand, der har udforsket Serengeti til fods

We Travels safari har fået tilført en helt ny dimension

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.