Gå til hovedindhold

Hoteller i Ecuador og Galapagos

LluLlu Llama Mountain Lodge, Andes-bjergene

Besøg Karins yndlingsted i Ecuadors bjerge

Oplev Ecuadors Andes-bjerge på et gennemført ecolodge med lamaer og økologiske grøntsager i baghaven. LluLlu Llama Mountain Lodge er en drøm, der er blevet til virkelighed, i en landsby væk fra den normale turistrute.

På Kapawi Eco Lodge bor man ikke blot i regnskoven – man ér regnskoven. Drevet af indfødte ildsjæle fra Achuar-stammen, så dybt inde i Ecuadors Amazon-jungle, at den nærmeste vej er 10 dage væk til fods. Velkommen til et af de bedste og mest unikke lodges i Amazon-junglen.

La Casa de Marita er et lille, familieejet strandhotel på Isabela - den vildeste og mindst besøgte af Galapagos’ tre hovedøer. Med strand og øgler i forhaven er det et oplagt sted for familier, der har brug for at kombinere aktiviteter med lidt børnevenlig afslapning. 

Galapagos Safari Camp er et lækkert, naturskønt, afsides og børnevenligt paradis, der giver mere end det tager. Her falder man i søvn med udsigt til mælkevejen og vågner op til lyden af fuglefløjt. I vores optik, den perfekte måde at opleve Santa Cruz på.

Med skøn beliggenhed i en frodig dal i de nordlige Andesbjerge finder man det unikke kunsthotel Pantaví. Tæt på naturlige, varme kilder, dramatiske bjergtinder og en mangfoldighed af forskellige kulturer og små landsbyer.

Tæt på byen, men en verden til forskel, blandt orkideer, sommerfugle og brillebjørne. Her finder man det biodiverse naturreservat med dertilhørende eco-lodge; Maquipucuna. Et ambitiøst naturbevaringsprojekt med hjertet på det rette sted.

Kuyana er et lille, moderne lodge i udkanten af Ecuadors Amazon-jungle. Her får man den fulde regnskovsoplevelse blot få timers kørsel fra hovedstaden Quito. Servicen er personlig og smilene er store hos det engagerede værtspar, der behandler alle sine gæster som var de familie.

Casa Opuntia er et hyggeligt hotel i hjertet af Puerto Baquerizo Moreno på vores favorit Galapagos-ø, San Cristóbal. Her har man en base i gåafstand til det meste og på en af de mindre besøgte øer, hvor den ægte Galapagos stemning florerer.

Langt nede ad Napofloden gemmer der sig en perle af en junglelodge. Ejet og drevet af de indfødte fra Kichwa-samfundet.