Gå til hovedindhold
La Casa De Marita, Isabela, Galapagos

La Casa De Marita, Isabela, Galapagos

Familieorienteret minihotel direkte på stranden på vilde Isabela

La Casa de Marita er et lille, familieejet strandhotel på Isabela - den vildeste og mindst besøgte af Galapagos’ tre hovedøer. Med strand og øgler i forhaven er det et oplagt sted for familier, der har brug for at kombinere aktiviteter med lidt børnevenlig afslapning. 

’Født’ af kærlighed

La Casa de Marita er ejet af peruvianske Marita og hendes italienske mand. For over 20 år siden var det egentlig deres private hjem. De blev dog med tiden enige om, at stedet var alt for fantastisk til at holde for sig selv. 

Og det er stadig Marita selv, der tager smilende imod. På den måde har det næsten mere karakter af et forvokset homestay eller et opgraderet guesthouse. Det nærvær og den indlevelse, hun udviser, kan selv de mest luksuriøse hoteller ikke hamle op med. 

Børnevenlig strand

Den tilbagelænede atmosfære gør La Casa de Marita oplagt til familier. Her er godt nok ingen pool men til gengæld ligger en af de bedste og mest børnevenlige strande lige foran døren. 

Stranden og det smukke vand er perfekt for børn at plaske rundt i, alt imens havleguanerne slikker sol, søløverne leger og pelikanerne dykker efter fisk på nært hold. 

La Casa De Marita, Isabela, Galapagos

Desuden er der blot 4 minutters gang til molen, hvor skildpadder og revhajer svømmer rundt i det klare vand og 5 minutters gang til hjertet af den lille, søvnige by Puerto Villamil, der byder på en smule lokalliv og restauranter.

La Casa de Marita er derfor et oplagt sted for familier - enten som en mere tilbagelænet afslutning på et Galapagos-øhop eller som et udgangspunkt, hvor man veksler lidt mellem aktiviteter og afslapning.

Isabela - vild og mere uberørt 

Isabela er den største af Galapagos’ tre beboede hovedøer, men samtidig også den med både færrest indbyggere og besøgende. Det gør den vildere, mere uberørt og på sin egen facon smukkere.

Her er dog masser at se, og dyrelivet foregår lige udenfor vinduet. Én af de mest unikke dagsture afgår faktisk kun fra Isabela. Turen til de undersøiske lavatuneller ”Los Tuneles” byder på eminent snorkling med muligheden for at spotte hvidtippede revhajer, søløver, havskildpadder, søheste, rokker, pingviner og meget, meget mere. 

Omtanke for lokalsamfundet og fremtidens Galapagos

Udover den tydelige lokale forankring så har La Casa de Marita sin egen økologiske have oppe i højlandet, hvor de bl.a. høster frugt og grøntsager til restauranten. Men i samarbejde med den lokale Charles Darwin Foundation, så bruger de også haven som udgangspunkt for at undervise studerende om både bæredygtigt landbrug og social bæredygtighed. Formålet er at inspirere og motivere dem til at passe på deres lokalsamfund og -miljø i fremtiden.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.