Gå til hovedindhold
Ecuador er mødet med forskellige kulturer

Hvordan gør vi oplevelsen magisk?

We Travels Ecuador & Galapagos

Hos We Travel vil vi gerne prøve at ruske lidt op i den måde, vi normalt rejser til Ecuador & Galapagos på. Det kan vi, fordi Karin har boet 5 år i landet, taler flydende spansk og kender dem, der er værd at kende.

Hendes viden og kontakter er jeres genvej til nærhedsoplevelser både i Ecuador og på Galapagos. Vi vil gerne have, at I får landet ind under huden. Det har vi nemlig.

Ecuador glemt og gemt

Der findes kun enkelte flyselskaber fra Europa, der flyver til Ecuador, og det alene fortæller lidt om eventyret i at rejse hertil. Et lille land - engang den nordlige provins i Inka-riget og engang udgangspunkt for de store skattejagter gennem Amazonas i forsøget på at finde Eldorado - en hemmelig by inde i junglen, bygget af guld.

I dag lever historierne om Eldorado stadig højt - mens Ecuador næsten er glemt og gemt i skyggen af de store naboer, Colombia i nord og Peru i syd. 

Vi samler på eventyr-destinationer 

Egentlig synes vi det er ganske fint, at Ecuador er sådan lidt gemt og glemt, og derfor slet ikke er overrendt. Det er noget af det der er med til at kendetegne en eventyr-destination. Og netop eventyr-destinationer forsøger vi at samle på, her hos We Travel. Det eneste der gør Ecuador synligt på destinationslandkortet er faktisk Galapagos-øerne. 

I forhold til Galapagos-øernes størrelse er der rigtig mange mennesker på Galapagos - og faktisk alt for mange, i.f.t. UNESCO, der gerne så, at det kun var videnskabsfolk og biologer, som havde lov at besøge Galapagos.

Antallet af besøgende på Galapagos, kan vi ikke gøre så meget ved, men hvad vi kan gøre noget ved, er måden du oplever Galapagos på. 

  Galapagos Safari Camp, Santa Cruz, Ecuador

  Galapagos Safari Camp, Santa Cruz, Ecuador

  Set med lokale øjne - ikke med koøje

  Vi tager dig på ø-hop i Stillehavet - på Galapagos. Det giver dig først og fremmest selv mulighed for selv at være med til at tilrettelægge din tur - både for børn og voksne. 

  Vi ønsker, at du skal opleve Galapagos gennem de lokales øjne og ikke 8 dage gennem et koøje. De lokale - om de er født og opvokset på Galapagos eller er tilflyttere - har en kæmpe kærlighed til øerne, og det er den kærlighed, du gerne skulle have med hjem uanset alder.

  Og det er netop gennem de lokale, at vi er overbevist om at du får en perfekt tur. De kender naturligvis Gud og hver mand på Galapagos, som ved endnu mere end de måske selv gør. Og de kender hemmelige steder og gemmesteder på Galapagos - som pudsigt nok, og så alligevel... ofte er langt væk fra turisterne. 

  Rigtige mennesker med rigtige hjerter

  Vi kan vise dig og familien, uanset alder, Galapagos i et andet tempo. Og vi viser dig som sagt de steder, hvor de lokale ved, man får de bedste oplevelser.

  I kan f.eks. tage på snorkelture gennem lavatunneler, tage på fisketure ud i mangroven med lokale fiskere, sejle med kajak, tage på vandreture ad små stier og kombinere det hele med en masse fritid på Galapagos, uden at det vælter budgettet.  

  Det vigtigste for os er at gøre op med den traditionelle måde at opleve Galapagos. At prøve at give en personlig oplevelse og involvere de lokale. For ligesåvel som Galapagos i mange instanser er blevet en måde at hive masseturisme til Ecuador - ligesådan findes der stadig rigtige mennesker med et rigtig hjerte på Galapagos.

  La Casa De Marita, Isabela, Galapagos, Ecuador

  Fra busk til kop - (verdens bedste) kaffe med omtanke, frugt fra træerne og grøntsager fra baghaven

  Når I bor på land, og ikke på vand, kan I også smage på Galapagos - og den kaffe, som Karin stadig drømmer om.

  Øernes forskelligartede klima og jord er grobund for overraskende gode kaffebønner, grøntsager og frugttræer. Her spiser I efter sæson. Ikke alene er det en mere ansvarlig tilgang, det giver jer også smagsoplevelser i særklasse. Vi lover at en friskplukket banan eller nyristede kaffebønner måske bliver det bedste, I nogensinde har smagt.

  Ikke mindst, så sikrer denne tilgang at jeres penge forbliver på Galapagos-øerne, og lander I de rigtige lommer. De lommer, der vil passe på øernes natur, mangfoldighed og jeres oplevelse. Bådene har oftest deres egen forplejning med fra fastlandet, men hvorfor dog drikke importeret kaffe, når Galapagos har sit eget?

  Intet ondt ord om indianermarkeder og panfløjtemusik

  Når vi først har gjort Galapagos til en unik og en personlig oplevelse for dig, så er det faktisk ikke så svært at gøre resten af Ecuador til en ligeså unik og personlig oplevelse.

  Det er jo ikke sådan at vi ikke inkluderer markeder og panfløjtemusik i dit program, afhængig af specifikke ønsker. Men personligt synes vi f.eks. at det er meget sjovere at vise landet gennem lokale øjne, spise den lokale mad og gøre det som ecuadorianerne selv ville gøre hvis de kunne vælge.

  Læs mere her:

  Lignende indhold

  Strand, natur, kultur eller lidt af det hele?

  9 rejser der passer perfekt til sommerferien

  Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

  Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
  Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
  - og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

  Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

   Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

   Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

   Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

  Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

  Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.