Gå til hovedindhold
San Cristobal, Galapagos

Familieeventyr i Ecuador og Galapagos

15 dage fra kr. 30.000, børn fra kr. 22.000

En minirundrejse i Ecuador og Galapagos med overkommelige afstande og god tid til at opleve. Fra en gammel hacianda i udkanten af Quito til et lækkert junglelodge i regnskoven. Finalen er en uge på Galapagos’ hyggeligste ø, San Cristóbal, hvor der både er tid til strand, pool og eventyr over- og under havets overflade.

Perfekt til familier og alle andre, der gerne vil opleve Ecuador og Galapagos, uden at man behøver være på farten hver dag. 

Noget af det, I kan glæde jer til:

 • Tid og ro til virkelig at opleve de forskellige steder
 • En gammel hacienda uden for Quito
 • Familievenligt jungleophold på kanten af Amazonas
 • Charmerende, lille hotel på vores yndlings-ø på Galapagos 
 • San Cristobal - med Galapagos' mest mangfoldige dyreliv

Gammel hacienda uden for Quito

Rejsen begynder på en charmerende, gammel hacienda lidt uden for Ecuadors hovedstad Quito. Det betyder en mere afslappet stemning og intet by-ræs, men i stedet stor have, dejlig natur og et personligt værtsskab. Og I er stadig så tæt på byen, at et besøg ikke er mere end 35 minutter væk.

Familievenligt jungleophold

Det familievenlige Kuyana Amazon Lodge ligger ikke dybt inde i regnskoven, men snarere i udkanten af den. Til gengæld ligger det blot 3 timers kørsel fra Quito. Og man går stadig i seng til junglens lyde og har rigeligt med muligheder for at tage på vandreture i junglen, rafte, besøge landsbyer og meget andet. Men man kan også tage den helt med ro og bare nyde varmen, den lille pool og ikke mindst værtskabet fra Lu og Ivan. Alle måltider er inkluderet og det er de fleste aktiviteter også.

Galapagos

San Cristóbal er den mest charmerende af Galapsgos’ beboede øer. Her er det hyggeligste og mest lokale byliv, smuk natur både langs vandet og i højlandet, og så går nogle af de bedste udflugter herfra. Det gælder fx. diverse snorkelture og heldagsturen til unikke Española.

San Cristóbal er desuden velsignet med gode og børnevenlige strande - den nærmeste få hundrede meter fra jeres hotel Casa Opuntia. Og så vælter øen med dyr. Faktisk kan man opleve de fleste af ørigets arter på og omkring San Cristóbal. Mange af dem blot ved at gå en tur  - og det gør øen ret ideel for familier, der ikke nødvendigvis er til at være på tur hele tiden. Søløver ligger på alt fra stranden til vejene og byens bænke. Og her er bl.a. også leguaner, suler, skildpadder og fregatfugle til lands.

Søløve på Galapagos

Dag 1: Afrejse

Afrejse fra Danmark tidlig morgen. Turen går via Amsterdam og har ankomst i Quito sidst på dagen lokal tid. I bliver hentet og kørt til jeres hotel lidt uden for Quito. Su Merced er en fin gammel hacienda, der er blevet omdannet til et boutique-hotel med masser af charme og god mad. Her skal I bo de næste 2 nætter.

Dag 2: På egen hånd

Tag ind til Quito og se den fine gamle by eller tag på et enestående museum af Ecuadors mest kendte kunster Guyasamin. Museet er en udstilling af hans malerier og hans private hjem. Spis frokost på La Briccola i Tumbaco og nyd eftermiddagen på den skønne hacienda.

I også vælge at tage kabelbanen højt op på Pichincha-bjerget og mærke, hvordan det er at være i 4100 meters højde. Herfra kan man se ud over hele den store by og de sneklædte vulkaner i horisonten, hvis vejret altså tillader det. Nyd en kop varm te og en kage fra cafeen oppe på bjerget eller gå rundt i det specielle landskab.

Dag 3: Fra højland til Amazonas

Turen går fra Su Merced over et højt bjergpas ned mod det tropiske lavland, hvor I  de næste 4 nætter  skal bo på Kuyana Amazon Lodge. Her er der et væld af aktiviteter at vælge mellem, samtidig med at der er rig mulighed for afslapning ved poolen og på lodgens område.

Dag 4-6: Jungleophold

Tag på vandreture genne junglen til tropiske vandfald, oplev store papegøjeflokke og besøg lokale landsbyer. Lær også om regnskovens planter og deres betydning for lokalbefolkningen og smag på nogle af herlighederne. Det er også muligt (mod tillæg) at tage på rafting gennem junglen. 

Dag 7: Tilbage til Quito

Efter nogle spændende dage i junglen, kører I tilbage op mod Quito i højlandet. Her har I en enkelt nat mere på Hacienda Su Merced, inden turen går videre til Galapagos.

Dag 8: Fly til Galapagos, San Cristóbal

Efter morgenmad bliver I kørt til lufthavnen og flyver til Galapagos og San Cristóbal. Her bliver I hentet og transporteret til jeres  hotel Casa Opuntia, hvor I skal bo de næste 6 nætter.

Dag 9 - 13: San Cristóbal og Galapagos

Udover ophold på Casa Opuntia med morgenmad er der ikke lagt noget program. Udover at San Cristóbal er øgruppens hyggeligste ø, så er en af de store fordele, at man kan se så meget dyreliv på egen hånd. Dertil er det nemt at arrangere de fleste udflugter lokalt og dermed lade dagsformen råde. Vi har her listet nogle af de bedste aktiviteter til inspiration

Snorkling ved Kicker Rock

Sejl- og og snorkeltur til Kicker Rock. Kicker Rock er en kæmpe klippe i vandet, hvor det er perfekt at snorkle. Her er mulighed for at opleve  søløver, skildpadder, havleguaner og et hav af farverige fisk. Og er man ekstra heldig, kan der dukke en hammerhaj op.

Højland, skildpadder og en rigtig paradisstrand

Halvdagstur til San Cristóbals frodige højland. Her oplever man ferskvandssøen ’El Junco’, hvor der er mulighed for at se fregatfuglen, og La Galapaguera, et semi-vildt område, hvor store landskildpadder yngler og deres æg klækker under overvågning. Turen slutter på den ille Puerto Chino-strand med det fineste, hvide sand og det klareste vand.

Heldagstur til Española

Española er den sydligste ø på Galapagos og ikke beboet af mennesker. Den er domineret af dramatiske klipper og velsignet med et fugleliv uden lige. Albatrossen yngler på Española og kan ses mellem april og december. Og her er store mængder af suler - både de blåfodede,  og de maskerede.

Turen er den eneste, der helst skal bookes på forhånd. Det er en lidt lang tur med minimum to timers sejlads hver vej,  og en længere gåtur, så den er ikke umiddelbart super velegnet til mindre børn.  

Sejltur til Punta Pitt

Punta Pitt ligger på det nordlige San Cristóbal, men kan kun nås med båd. Når man går i land, vandrer man op gennem lava-landskab til 1400 meters højde. Her er der både blå-og rødfodede suler og en fantastisk udsigt over øen. Tilbage ved havoverfladen er der mulighed for at snorkle, inden turen atter går med med tilbage til Puerto Baquerizo. 

Dag 14: Hjemrejse

Det er tid til at tage afsked med San Cristóbal. I bliver kørt til lufthavnen og flyver til Guayaquil, hvor I har nogle timers ventetid, inden KLM flyver jer via Amsterdam retur til Danmark.

Dag 15: Hjemkomst

Vejledende pris

 • Voksne: kr. 30.000 - 32.000

 • Børn (2-11 år): kr. 22.000 - 24.000

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider.. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly Danmark-Quito / Guayaquil-Danmark med KLM
 • Transfer fra lufthavnen til Hacienda Su Merced
 • 2 nt uden for Quito på Hacienda Su Merced, inkl. morgenmad.
 • Transfer fra Hacienda Su Merced til Kuyana Amazon Lodge t/r.
 • 4 nt i Amazonas på Kuyana Amazon Lodge, inkl alle måltider og de fleste udflugter og aktiviteter.
 • 1 nt uden for Quito på Hacienda Su Merced, inkl. morgenmad
 • Transfer fra Hacienda Su Merced til lufthavnen i Quito.
 • Fly, Quito - San Cristobal - Guayaquil.
 • Transfer fra lufthavnen på San Cristobal til Casa Opuntia t/r.
 • 6 nt på San Cristobal/Galapagos på Casa Opuntia, inkl. morgenmad
 • Transport mellem alle hoteller og lufthaven.

Bemærk

 • Nationalparkgebyr på USD 120 pr. person skal betales lokalt ved ankomst til Galapagos. Børn tom. 11 år betaler 80 USD

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.