Gå til hovedindhold

Hoteller

iRoHa Garden Hotel Phnom Penh

Intimt storbyhotel i historisk khmerbygning

iRoHa Garden Hotel er historien om en oase midt i Phnom Penhs pulserende storby. Det er fortællingen om et værtspar, der har værnet om ny khmer arkitektur og design. Og det er mødet med enormt venlige ansatte. Det er småt, godt og inspirerende.

Der er masser af fine hoteller i Siem Reap, men ingen der er drevet så passioneret som Jayahouse River park. Hvis du vil bo lækkert og samtidig (som os) tror på, at det betyder noget for oplevelsen, at man har noget på hjerte, så får dette skønne boutique-hotel vores varmeste

Smil og glæde fremfor design og faciliteter La Rose Suites er et lille boutique-hotel i hjertet af Phnom Penh, der ved første øjekast ikke lader meget væsen af sig. Men det ændrer sig hurtigt, når man træder ind i den lille reception, hvor personalets smil hurtigt smitter af.

Song Saa Private Island, Koh Rong

Barfodsluksus med et stort hjerte i Cambodjas øhav

Barfodsluksus med et stort hjerte i Cambodjas øhav Song Saa Private Island har sat nye standarder for strandluksus med et bæredygtigt og socialt ansvarligt ansigt. Men prisen er bestemt også i den høje ende.

Bo godt og støt lokal NGO Et lille, hyggeligt hotel med blot 11 værelser og villaer i landsbyen Treak ca.

Cardamom Mountains Tented Camp, Koh Kong

Helt ny eco-camp i junglen i det sydvestlige Cambodja

Helt ny eco-camp i junglen i det sydvestlige Cambodja Cardemom Mountains Tented Camp er bl.a. bygget for at give lokalbefolkningen et alternativ til at bedrive skovhugst og krybskytteri og dermed bevare naturen og det mangfoldige dyreliv i stedet for at udrydde det.