Gå til hovedindhold
Iroha Garden hotel and resort, Phnom Penh, Cambodja

iRoHa Garden Hotel Phnom Penh

Intimt storbyhotel i historisk khmerbygning

iRoHa Garden Hotel er historien om en oase midt i Phnom Penhs pulserende storby. Det er fortællingen om et værtspar, der har værnet om ny khmer arkitektur og design. Og det er mødet enormt venlige ansatte. Det er småt, godt og inspirerende.

Phnom Penh er tyk af historier. Og iRoHa er en af de gode. For midt mellem gamle ambassadebygninger og Phnom Penhs voksende butiksliv, hvor selvstændige kunstnere og skræddere skaber unikke designs, ligger en smuk bygning i tre etager og gemmer sig i en have. Det er tidsånden fra 1960erne, der er vækket i den modernistiske bygning, som er et vink tilbage til både Le Corbusier og traditionen, der fik navnet Ny Khmer Arkitektur. Dette er rammen om et lille hotel med store smil. iRoHa er et prisvenligt og personligt alternativ til Phnom Penhs mange mainstream hoteller. Og det er inspirerende.

En grøn udsigt

Værelserne er store, og de bedste har en skøn balkon med udsigt ud over den blomstrende have. Der skal være plads til at du kan fordybe dig, slænge dig på en sofa eller bare glo ud over Phnom Penhs tage, der i denne del af byen endnu kun skyder nogle få etager op sammen med palmetræerne. iRoHa bidrager til den fornemmelse med en have fuld af tropiske blomster og træer. Og så er den fristende swimmingpool midt i haven et naturligt samlingspunkt.

Du føler dig godt tilpas, det øjeblik du træder ind i oasen. Og du føler dig velkommen, når du pludselig sidder over en sjus i selskab med ejerne og deres katte.

Et intimt hotel

Der er kønt på iRoHa, fordi der er tænkt over indretningen. Det er lokale designs på væggene, og der er arbejdet med lyssætningen, så du faktisk ender med at karakterisere hotellet som hyggeligt. Mere end noget andet er det personalet med de mange smil, der skaber en følelse af intimitet. Du føler dig godt tilpas, det øjeblik du træder ind i oasen. Og du føler dig velkommen, når du pludselig sidder over en sjus i selskab med ejerne og deres katte.

iRoHa Garden by the pool

Opbakning til lokale kunstnere

En selvstændig bygning med fem værelser er blevet til i et samarbejde med et kunstnerkollektiv kaldet Theato Project. Det er kunstnere, som er rodfæstet i lokale traditioner for indretning, design og arkitektur, og det er lidt af en bonus at få indblik i. For i den særlige længe, Villa Theato, har de nyfortolket udtrykket fra  århundreders khmertraditioner, og det er blevet til smukke og behagelige omgivelser. iRoHa støtter det lokale kunstnerkollektiv, og det gør dit ophold dermed også.

iRoHa Garden balcony

Lignende indhold

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.