Gå til hovedindhold
Jaya House Riverpark, Siem Reap

Jaya House River Park, Siem Reap

Suverænt boutique-hotel i Siem Reap drevet af ildsjæle på mission

Hvis du vil bo lækkert og samtidig tror på, at det betyder noget for oplevelsen, at hotellet har noget på hjerte, så opfat dette skønne boutique-hotel som vores varmeste anbefaling. Der er ellers masser af fine hoteller i Siem Reap, men intet, der er drevet så passioneret som Jaya House River Park.

Drevet af ildsjæle med noget på hjerte

Jaya House River Park ledes af cambodjanske Kol og hollandske Christian. To energiske og super sympatiske ildsjæle, der nærmerst er blevet en institution på den lokale hotelscene. Det er de først og fremmest blevet, fordi de har noget på hjerte, der handler om meget mere end bare at drive hotel. De vil gøre en forskel - ikke blot for gæsterne, men også for personalet, for miljøet og for lokalsamfundet. Og med den mission formår de at løfte hoteloplevelsen op på et niveau, hvor få andre kan være med. 

Kol eller Christian eller begge to tager som regel selv imod i døren og hjælper med at bære bagagen og få checket jer ind. Det er service i øjenhøjde og med hele hjertet - og det bedste er, at de går mindst ligeså meget op i personalets trivsel og hotellets bidrag til lokalsamfundet. Til sammen giver det en hoteloplevelse, der klart overstiger alle Siem Reaps klassiske og langt dyrere luksushoteller.

chaufførerne betaler tilbage med hele deres hjerte, når de kører jer rundt i byen. Deres engelskkundskaber er sparsomme, men smilene store.

Jaya House Riverpark, Siem Reap

Jaya House Riverpark, Siem Reap

En stilfuld og frodig oase

Værelser, restaurant og spa omringer den ene af hotellets to swimming pools. Her bidrager masser af tropiske planter til at give et frodigt og naturligt modspil til den tydeligt art deco-inspirerede stil. Det er lækkert og stilfuldt, men samtidig helt nede på jorden. 

Væggene er prydet af moderne, lokal kunst lavet af studerende fra Small Art School - en mindre NGO, der tilbyder gratis uddannelse for børn fra underpriviligerede familier. 

Siem Reaps bedste senge

Jaya House River Parks bløde værdier følges op af ligeså bløde senge. Hvorvidt de vitterlig er byens bedste senge, som de selv hævder, er svært at vurdere. Men de er i hvert fald så gode, at man sagtens kan drømme sig tilbage til dem lang tid efter, man har ligget i dem.

Udover sengene er værelserne super lækkert indrettede med bl.a. moderne, lokal kunst, kvalitetskaffemaskine og hjemmedyrket te.

Jaya River Room

Som Christian ytrede, da vi boede her: “Som gæster har vi et særligt ansvar for ikke at bidrage til problemet. Og vi har ressourcerne til at gøre noget ved det”.

Egne tuk-tuk'er til rådighed

En anden intelligent måde, Kol og Christan har forbedret serviceoplevelsen, er ved at fastansætte 10 tuk-tuk-chauffører. Det er et hårdt job i Siem Reap med meget varieret indkomst. Så at være fastansat og ikke skulle kæmpe hver dag for at kunne brødføde familien betyder ekstremt meget. Og chaufførerne betaler tilbage med hele deres hjerte, når de kører jer rundt i byen. Deres engelskkundskaber er sparsomme, men smilene store. Og det er i sidste ende meget vigtigere. Nå ja, så betyder det ikke mindst, at der altid står en tuk-tuk klar, når I har brug for den. Ligesom I bare kan ringe efter den, når I skal hjem igen.

Jaya House Riverpark, Siem Reap

Jaya House Riverpark, Siem Reap

Fri for plastik

Et af Kols og Christians projekter er at gøre Jaya House River Park helt fri for engangsplastik. Det oplever man allerede ved ankomst, hvor velkomstdrinken bliver serveret med et sugerør af bambus, og man får udleveret en genopfyldelig aluminimumsflaske til vand. Faktisk er aluminimumsflaskerne en del af et langt større projekt, der sigter mod at få så mange af byens hoteller som muligt med på at kvitte det enorme forbrug af vand på plastikflasker. Projektet hedder Refill Not Landfill. Indtil viderere er over 50 hoteller og restauranter hoppet med på vognen, og der findes stationer med rent vand over det meste byen. Ligesom i mange andre lande i verden er forurening fra engangsplastik et enormt problem i Cambodja.

Som Christian ytrede, da vi boede her: “Som gæster har vi et særligt ansvar for ikke at bidrage til problemet. Og vi har ressourcerne til at gøre noget ved det”.

Læs mere om Christian de Boer og hvordan luksus ændrer sig dagligt.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.