Gå til hovedindhold

Hoteller i Brasilien

På Maraú-halvøen i Bahia ligger et lille naturparadis langt væk fra den gængse turistrute. Her har Janaína og Flavio skabt et lille hotel, et helle, som en integreret del af lokalsamfundet og den natur, som er omkring jer. Det er ikke for ingenting at man siger hotellet er svært

Cristalino Lodge er en nærmest transformativ oplevelse af et af klodens vigtigste økosystemer. Et mekka for enhver naturelsker og et skoleeksempel på, hvordan bæredygtigig turisme kan være et alternativ til skovhugst.

Rancho do Pexie er et lille, økolækkert strandresort i fiskerlandsbyen Prae lidt uden for Jericoacora (eller bare Jeri) i det nordlige Brasilien.

Uakari Lodge i den nordlige del af Brasiliens Amazonas er tæt på at være den sublime regnskovsoplevelse. Dels fordi det vitterligt ligger langt inde i regnskoven. Og dels fordi det er skabt for de små lokalsamfunds og naturens skyld.

Bølgende grønne bjerge, dybe dale og sprudlende vandfald udgør den smukke scene for en af Brasiliens mest unikke oplevelser. At kalde det et hotel vil være en fornærmelse - for her er din seng blot et lille hjørne af en meget større helhed.

UXUA er bohemeatmosfære og tilbagelænet badeferie på bedste brasiliansk vis. Det er så gennemført antihotel-agtigt. Der er hjerte og passion i alt fra indretning til mad og service.

Araras Eco Lodge er lidt af en institution i Pantanal. Drevet med enorm passion af en økoturisme-pioner, der har kæmpet for at bevare områdets helt unikke biodiversitet gennem mere end 30 år.  Hvis Amazonas er Sydamerikas lunger, så er Pantanal kontinentets hjerte.