Gå til hovedindhold
The Siam Pool

The Siam, Bangkok

Et overdådigt møde med hvidskuret elegance, fyldig grøn have, kalibreret zen og Bangkoks lækreste værelser

The Siam er en destination. Det er ikke fyldestgørende at kalde det et hotel. For det er meningen, at du skal kunne forsvinde ind i Siams verden og få en oplevelse for livet.

Derfor er alt på hotellet skabt som en designsymbiose mellem det historiske, gamle Bangkok og nutidens minimalisme. Som en botanisk have omkranset af en højloftet bygning fra 1930’erne. Et ”Urban Resort”.

Hotellet er egentlig en selvmodsigelse, for det er et eksklusivt byhotel og et cool resort på en og samme tid. Og på få år er The Siam blevet Bangkoks smukkeste sted at tjekke ind. Smukt, fordi roen omgiver hotellet og hele kvarteret.

Det er en luksus i Bangkok. Smukt, fordi der er ofret meget plads på at pynte hotellet, så det fremtræder indbydende og intimt. Smukt, fordi beliggenheden ned til floden nu engang er det smukkeste, Bangkok kan tilbyde, når byens skov af cement og højhuse i stål spærrer for udsynet på de fleste af byens hoteller.

På The Siam har du flodkig, du har liv, der bevæger sig som en vuggende rytme, du har luft, der ikke virker blyholdig og tung.

The Siam Connies Bedroom

The Siam er et super ambitiøst hotel, der blandt andet byder på byens eneste pool villaer, på butler og på et skræddersyet ophold, der skal matche alle dine forventninger. Det er normalt en svær opgave, som også puster til både prisskilt og snobbeeffekten. Prisen er bestemt høj og lidt i kategorien ”once in a lifetime experience”, men snobbeeffekten er bestemt ikke påtrængende. 

Den elegance, som et stilsikkert hotel som The Siam udgyder, kan bruges til enten at være cool, så man bøjer sig i støvet, eller overbærende, så man bøjer sig, fordi man ikke tør andet. The Siam er cool. Og du kan være dig selv, men må godt trække i lidt pænt tøj til middagen, som foregår i det ambitiøse køkken nær floden. 

Og så er The Siam et hotel, der er bevidst om sit ansvar. Lokalområdet, miljøet og fremtiden er et selvstændigt indsatsområde her. Så vær ikke overrasket, hvis der pågår en skraldeindsamling blandt de ansatte, mens du er på besøg.

Til forskel for mange store kædehoteller virker The Siams engagement i omgivelserne som en integreret bevidsthed. Måske handler det simpelt hen om, at dette overdådige overnatningssted er familieejet - og familiedrevet. 

The Siam Vinyl Room

The Siam værner om historien blandt andet ved at integrere utallige, ja, hundredevis af antikviteter, ind i hotellets indretning. Så på nogle punkter er The Siam som at besøge et æstetisk smukt museum. Det er sofistikeret, men ikke stift. Her er liv nok til, at du vil føle dig midt i historien snarere end sat tilbage i historien. 

Det er hotellet, der tager sin moderne forpligtelse alvorligt. Her kan du være sund, selv om du synder. Du kan dyrke thai boksning. Du kan dyppe dig i velværebehandlinger og dyrke yoga med udsigt til et buddhistisk tempel. Og du kan få lige den kost, der passer til dit fitnessbehov. 

The Siam Poolside Cocktails

Der er mange gode ting at sige om The Siam, fordi hotellet har gjort sig så umage med at være unikt. Men udover det åbenlyse, som hotellet selv bidrager med, i form af udsøgt service og tårnhøj kvalitet på mad, drikke og aktiviteter, så er noget af det mest eksklusive – i vores øjne – beliggenheden.

Det er uden for de traditionelle turistårer, og det er i et område af Bangkok, som på uforståelig vis ligner sig selv ”30 år senere”. Hotellet er nabo til et tempel og en brandstation. De tårnhøje stålrammer, som udgør grotesk høje huse andre steder i byen, er du forskånet for her. Og så er der jo floden at blive transporteret tilbage i tid på….

HUSK

Der er ikke meget ved den offentlige transport i nærheden af The Siam. Det skulle da lige være pendlerbåden på floden, som er en skøn måde at transportere sig ind mod centrum af byen. På den anden side er The Siam på alle måder et sted, der fungerer godt med limousiner – og desuden tilbyder sin egen speedbåd ned af floden. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.