Gå til hovedindhold
Udsigt til Sigiriya fra Pidurangala, Habarana

We Travels Sri Lanka

Sådan gør vi din rejse til Sri Lanka til noget særligt

Kombinationen af det unikke og det ansvarlige er vores DNA, og vi er overbeviste om, at det vil give dig bedre, anderledes og mere skæve oplevelser. Og det gælder i særdeleshed i Sri Lanka, hvor man let havner i en velsmurt maskine.

Som alle andre steder udvælger vi nøje vores samarbejdspartnere og hoteller på Sri Lanka ud fra deres oplevelsesniveau og den forskel, de gør for lokalbefolkningen. Du vil møde mennesker, der gør ting med hjertet, og ikke bare fordi de skal. Vi bestræber os ikke på at være perfekte, men ægte og ærlige, og det samme gælder for de hoteller, vi udvælger. 

Prisniveau

Prisniveauet spænder fra homestays og guesthouses, hvor det lokale værtskab rammer dig i hjertet, til små, unikke lodges og resorts på ypperste niveau, hvor overdådighed og ansvarlighed går hånd i hånd. Fra homestay'et i tamilernes hovedby Jaffna helt i nord, hvor den lokale familie ikke blot tager mod jer med åbne arme, de kan også fortælle levende historier om både før, under og efter borgerkrigen. Og til det unikke Ceylon Tea Trails i højlandet - et anti-hotel på højeste niveau, hvor atmosfære, beliggenhed, service og gastronomi er ligeså forførende som ejernes involvering og bidrag til lokalsamfundet.  

Ordentlige guider

Vores lokale samarbejdspartner er ligeså optaget af ansvarlighed, som vi er. Og de deler 100% vores overbevisning om, at ansvarlighed rent faktisk fører til bedre oplevelser. De er ikke drevet af volumen og fokus på at være billigst, men af passion, unikke oplevelser og kærlighed til Sri Lanka. Udover fx at arrangere "beach clean up’s”, så gør de en ting anderledes end stort set alle andre; de uddanner og betaler deres personale og guider ordentligt.

Og det betyder helt konkret, at du får en bedre og mere vidende guide, og at du ikke mindst slipper for at blive kørt omkring et hav af turistfælder i form af fx spice gardens og smykkebutikker. Den normale praksis på rejser til Sri Lanka er desværre, at guider bliver underbetalt, hvorfor de er nødsagede til at leve af de kommissioner, de får ved at køre forbi diverse butikker o.l. Og da man ofte har den samme guide på det meste eller hele rejsen, så betyder det ret meget. Vi har prøvet begge dele og selv oplevet forskellen. 

Planlægning og lokalkendskab

Sri Lanka er et stort, lille land. Geografisk er der ikke langt fra nord til syd og øst til vest, men lad dig ikke snyde af de umiddelbart korte distancer. Selvom vejnettet forbedres år for år, så er de fleste veje i dårlig stand og trafikken følgende langsom. Det betyder med andre ord, at man hurtigt kommer til at bruge halvdelen af rejsen på transport, hvis man ikke planlægger ordentligt. Den bedste tjeneste, man kan gøre sig selv, er at udvælge færre steder i stedet for at forsøge at nå omkring det hele. Og her spiller lokalkendskabet ind, for så gælder det selvfølgelig om at finde de rigtige steder for jer. Og det kan gøre en verden til forskel, om man havner i den ene eller anden nationalpark eller på den ene eller anden strand.

Lignende indhold

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til