Gå til hovedindhold
House in The Wild, Masai Mara

Den ultimative safari for eventyrlystne familier

12 dage fra kr. 59.000, børn fra kr. 36.000

Oplev to af Kenyas smukkeste og mest intense naturområder fra to enestående, familieejede lodges. Velkommen til ægte safari væk fra alfarvej, på børnenes præmisser og med alt inkluderet. En once-in-a-lifetime-oplevelse for alle aldre.

Noget af det, I kan glæde jer til

 • Hele 10 nætter med al safari, alle måltider og alle drikkevarer inkluderet.
 • Safari fra lækre, små, familieejede lodges væk fra alfarvej.
 • Mulighed for at sove i telt og lave mad over bål ude i bushen.
 • Hyggelige swimmingpools og andre børnevenlige aktiviteter.
 • I styrer helt selv tempoet - tag på game drives og spis måltider, når I har lyst.

Velkommen til El Karama Lodge på Laikipia-plateauet i det nordlige Kenya og House in the Wild ved Masai Mara i syd. To unikke, små lodges, der begge er skabt og drevet af børnefamilier med en dyb passion for at gøre en forskel for naturen, dyrelivet og lokalsamfundet. Og som i øvrigt begge har pool og er indrettet, så man helt selv kan styre fordelingen mellem afslapning og oplevelser.

Velkommen til den mest oplevelsesrige badeferie, I noglesinde har været på - eller til safari væk fra alfarvej med indlagt tid til afslapning og leg i poolen, om man vil. 

Og ja, det er en høj pris. Men alt er også inkluderet; måltider, drikkevarer, game drives og øvrige aktiviteter. Når man tager højde for det, og I samtidig får hele 5 nætter på hvert lodge og oplever to så unikke og forskellige steder, så er det faktisk ganske fornuftigt.

House in The Wild, Masai Mara

Mangfoldige oplevelser i eget tempo

Både El Karama og House in the Wild udmærker sig ved at være ideelle til alle aldersgrupper - også helt små børn, der normalt ikke passer ind i et safariprogram. Men det gør de her, for her er ingen faste programmer, ingen faste spisetider og der er masser af forskelligartede oplevelser. Det er derfor, vi også kalder det badeferie i bushen.

Man kan tage på game drive, når man har lyst. Man kan splitte sig op, så nogle bliver hjemme og leger i poolen, mens andre er på eventyr. Der er bush-school, hvor børnene lærer aldersvarende ting om naturen og dyrelivet. Der er mulighed for at campere ude i bushen i små telte, der svæver over jorden og lave mad over bål. Og meget mere…

Det gør dem begge ideelle til rejser med flere generationer, småbørnsfamilier eller bare jer, der vil opleve safari væk fra alfarvej uden at skulle sidde i en bil fra 7 til 17 hver dag.

Er I mange, der rejser sammen, på fx en generationsrejse, kan begge lodges bookes eksklusivt.  

Bush trail finding, El Karama Lodge, Laikipia, Kenya

Private reservater - væk fra alfarvej

Både El Karama og House in the Wild ligger i private reservater og ikke i statsdrevne nationalparker. Det er der en lang række fordele ved.

Først og fremmest får man den unikke følelse af at være alene på savannen eller i bushen. Her kommer man ikke til at holde i kø for at se den samme løve som 50 andre biler. Tværtimod.

Der er heller ingen regler for, hvor og hvornår man må køre game drives. Man kan køre off road og på alle tider af døgnet. Man kan opleve naturen og dyrelivet til fods med en armeret ranger, og man kan campere i små telte ude midt i bushen.

Sidst, men ikke mindst, så deler man naturen med de lokalsamfund, der altid har ligget her. Det er faktisk de små masai-samfund, der ejer jorden, og det er i fællesskab med dem, at de to familier driver reservaterne. Det giver et helt tæt forhold til de nærliggende landsbyer, hvor også stort set alle ansatte kommer fra.

El Karama Lodge, Laikipia, Kenya

Kort program

Dag 1: Afrejse

Dag 2: Ankomst Nairobi og videre til Laikipia

Når I lander i Nairobi, bliver I mødt af jeres chauffør, der vil køre jer de 3-4 timer til Laikipia og El Karama Lodge.

Laikipia har en af Afrikas højeste koncentrationer af vilde dyr og samtidig en af de mest diverse. Men det er vild og utæmmet natur og dyrene ikke ligeså vante til at se mennesker og biler som i de etablerede nationalparker, så man skal nogle gange lede for at finde dem.  

Dag 3-6: Game drives, pool-tid og mere mere

Tag på game drives, når det passer jer. Lad børnene kommer i bush school. Oplev bushen til fods. Besøg landsbyer. Og hæng ud ved poolen og omkring bålet. 

Og suppler evt. med en nat i telt i bushen, hvor I laver mad over bål, fortæller historier og lytter til naturen og dyrelivet. Der er selvfølgelig både guider og en bevæbnede ranger med.

Dag 7: Med safarifly til Masai Mara

Efter morgenmaden kører I til Nanuyki Airtrip for at flyve videre til Masai Mara. Turen tager kun en lille time, og I er typisk fremme ved frokosttid. 

House in the Wild ligger i eget reservat nord for selve nationalparken Masai Mara. Her er mere vildt og meget færre besøgende. 

Dag 8-11: Game drives, pool-tid og mere mere

Ligesom på El Karama Lodge har I alt inkluderet og kan selv styre tempoet. Men naturen og intensiteten af dyrelivet er anderledes her. 

Dag 12: Hjemrejse

I kører nu med bil retur til Nairobi for at flyve hjem mod Danmark. En pæn tur på 5-6 timer (den kan erstattes af fly mod et mindre tillæg, men samlet set er det ikke nødvendigvis hurtigere). 

Dag 13: Hjemkomst

Vejledende priser

Voksne

 • Juli - sep: kr. 67 - 69.000 (samt jul/nytår)
 • Okt - jun: kr. 59 - 61.000

Børn (4 - 12 år)

 • Juli - sep: kr. 39 - 41.000(samt jul/nytår)
 • Okt - jun: kr. 36 - 38.000 

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider.

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter, København - Nairobi  t/r.
 • Fly, Laikipia - Masai Mara
 • 5 nt på i Laikipia på El Karama Lodge, inkl. alle game drives/øvrige aktiviteter, måltider og drikkevarer (husets vin, øl, drinks med og uden alkohol).  
 • 5 nt i Masai Mara på House in the Wild,  inkl. alle game drives, de fleste øvrige aktiviteter) måltider og drikkevarer (husets vin, øl, drinks med og uden alkohol).  
 • Alle conservation fees
 • Privat bil/minibus fra Nairobi til El Karama og fra House in the Wild til Nairobi.

Bemærk

 • Børn under 4 år betaler kun for flyrejsen. 
 • Teenagere op til 18 år betaler ikke fuld voksenpris. Kontakt os for priser.

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.