Gå til hovedindhold
Pool Aerial View Ylang Ylang

Med familien væk fra Costa Ricas turistspor til ukendte perler og naturområder

17 dage fra kr. 23.000 børn fra kr. 12.000

På denne rejser tager vi jer med til steder, der ikke er på den gængse Costa Rica-rejse. I kommer nærmere det lokale, og I kommer indenfor på hoteller, der er skabt med hjerteblod, og familieflid. 

I ser Arenalvulkanen, men fra et andet sted end alle de andre. Vi har valgt en strand, som er lidt mere gemt, lidt mere af vejen, lidt mindre turistet. Det er ikke bare den nemme løsning. Men I bliver også belønnet med nogle usædvanlige og charmerende hoteller. 

Noget af det I kan se frem til:

 • Unikke, familiedrevne hoteller med stort hjerterum 
 • Vandreture i smaragdgrønne højlandsskove
 • Magiske trætophytter i regnskoven
 • Hængekøjestrand med udsigt til Stillehavet
 • Børnevenlige hoteller og udflugtsmuligheder

Sådan er rejsen anderledes:

I San José bor I på et lille, familiehotel med den smukkeste have, de mest engagerede ejere og et par legesyge schäferhunde. Her sørger værtsparret for utallige anbefalinger til San José og omegn, og de gør en dyd ud af at servere et gourmetmåltid hver aften i hotellets restaurant. 

Mod nord bliver I indlogeret på Maquenque Eco Lodge. Her skal I bo i jeres egen træhytte højt oppe i et træ.  Her er regnskoven velbevaret og området er uden for det klassiske turistspor. I restauranten serveres lækker lokal mad, hvoraf en stor del af produkterne kommer fra egen køkkenhave.

I får tropisk jungle, vilde vådområder, bjergsøer og flaskegrønne bakker, babyblåt hav og subtropisk skov ved stranden. Der er afsat tid de enkelte steder, så I kan suge atmosfæren til jer. Alligevel når I omkring lavland, højland og steder uden for turistsporet. Det gør turen temmelig unik.

Karin, We Travels ekspert på Costa Rica

En usædvanlig højlandsfarm

I højlandet tjekker I ind på Rancho Margot, der er en højlandsfarm med den skønneste udsigt og et unikt koncept. Farmen er et lukket kredsløb, der gør de fleste med økoambitioner misundelige.

Fra sæben på værelset, til elektriciteten og maden; det hele produceres på gården. Et sted med familiebungalows med hængekøje på balkonen, med dyr i staldene og med vandreture i tropeskoven blandt tre tronende vulkaner. 

Maquenque treetop lodge view

Badeferien er også unik

Opholdet på stranden er også anderledes og charmerende. I skal nemlig helt ud til pynten af Nicoya-halvøen på Costa Ricas Stillhavskyst. Her ligger den forvoksede landsby Montezuma, som har betaget eventyrrejsende i mange år med tilbud om strand, surf, mañana-stemning og frodig natur.

I kommer lige et nøk længere ud, til en strand, eller flere, som er stort set jeres egne, og til et hotel, der er familiedrevet og ynder at gøre gæsterne til venner af huset. Stedet er opkaldt efter en tropisk blomst, Ylang Ylang, der dufter dejligt og pirrer sanserne. Og det matcher hotellets ambitioner meget godt. 

Hammock Ylang Ylang

Kort program

Dag 1: Rejse til San José

Tidlig op og med dagsfly til San José - typisk via Amsterdam, Paris eller Frankfurt.

Ved ankomst bliver I hentet og kørt den korte tur til et skønt, lille hotel. Vietnam og England møder Costa Rica i en hjertevarm fusion på Pura Vida Hotel.

Dag 2: San José

Slap af og nyd atmosfæren og det venlige værtsskab på hotellet. Morgenmaden og -kaffen er en god start på dagen. I har muligheder for at slappe af og nyde den hyggelige have, eller tag på en udflugt i nærheden. Spørg på hotellet, hvis I har brug for en chauffør eller guide.

Dag 3: San José

I dag har vi ikke lagt program for jer, men I kan tage ind til byen, gå på guldmuseet eller et marked. Vi kan også anbefale et madlavningskursus hos en lokal familie. 

Dag 4: Mod grænsen til Nicaragua

Fra San José går turen nordpå til Boca Tapada, mod grænsen til Nicaragua. Et område stadig få besøger på deres rejse i Costa Rica.

Her skal I bo på Maquenque Eco Lodge, som ligger med direkte adgang til Maquenque National Wildlife Refuge. Parken blev først etableret i 2005 på opfordring og med støtte af Eduardo Artavia og hans seks sønner, som ønskede at bevare det unikke vådområde og dets dyreliv.

Det er her den grønne macaw papegøje bor og yngler og dens vigtigste næringskilde er mandeltræet, som ikke findes i andre naturreservater i Costa Rica. 

De næste tre nætter skal I bo i en træhytte højt oppe i et træ. I restauranten serveres lækker lokal mad, hvoraf en stor del af produkterne kommer fra egen køkkenhave.

Dag 5-6: Udforsk den fantastiske natur

I kan sejle i kano på søen, besøge den lokale skole, plante et træ i regnskoven og få en tur med guide i skoven. Stedet tilbyder en masse udflugter som kan tilkøbes på stedet. I kan blandt andet komme ud at gå i skoven når det bliver mørkt for at se de vilde dyreliv. 

I kan komme på en safaritur på floden i gummibåd og spotte krokodiller, leguaner, skildpadder og aber. Eller I kan tage på en bådtur med de andre gæster op ad floden mod grænsen til Nicaragua, hvor I kan nyde naturen og dyrelivet og besøge en lokal lille landsby.

Dag 7: Fra regnskoven til højlandet

I dag skal I videre mod Arenal-vulkanen. Her skal I bo på den unikke højlandsfarm Rancho Margot. Den selvforsynende farm er drevet med passion og et meget stort hjerte til naturen og lokalsamfundet. Og så ligger den på den modsatte side af Arenal-vulkanen end alle de andre hoteller.

Dag 8-10: Nyd vulkanen, søen, skoven og omgivelserne

I kan slappe af på farmen, nyde omgivelserne og gå ture på de anlagte stier. I kan tage på ridetur, besøge en kakaofarm, vandre i nationalparken. I kan sejle i kajak på Arenal-søen. Og I kan gå på hængebroer i trætoppene. 

Dag 11: Til strandbyen med bohemeskæret

Nu går turen til Montezuma, rejsens sidste stop. Det tager ca 6 timer at komme hertil, så der er tid til gættelege og historiefortællinger. 

Montezuma er en charmerende, lille strandby med en tilbagelænet boheme-atmosfære. 

Begynd med at bare sparke skoene af, få sand mellem tæerne og nyde lyden af havet og det hyggelige, lille strandhotel Ylang Ylang.

Dag 12-15: Tag livtag med naturen, bølgerne, stranden og den afslappede atmosfære

Slap af i en hængekøje, lej i poolen og på stranden og gå en tur ind Montezuma

I kan hike i Cabo Blanco National Park som ligger 7 km væk fra Ylang Ylang, I kan vælge at tage turen på egen hånd eller med en guide. Ylang Ylang hjælper gerne med at arrangere turen.

Har I drømt om at lære at surfe, er det her, I kan gøre det. Der tilbydes 3 timers undervisning for at få styr på den mest basale. Er det cykling, der har jeres interesse, kan I leje mountain bikes. Eller I kan hike til et af de fine vandfald i nærheden.

Dag 16: Tilbage til San José

Idag er det tid til at tage afsked med de smukke omgivelser, pakke kuffertene og tage alle de gode oplevelser I har haft med tilbage. I bliver hentet og kørt til Lufthavnen i San José, hvor I rejser tilbage til Danmark

Dag 17: Hjemkomst Danmark

Ankomst til Danmark.

Vejledende priser

 • Voksne: kr. 23.000-25.000

 • Børn (2-11 år): kr. 12-14.000 

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider.. 

Prisen inkluderer

 • Fly, København - San Jose t/r.
 • 3 nt i San Jose på Pura Vida Hotel, inkl. morgenmad
 • Transport fra San Jose til Maquenque Naturreservat
 • 3 nt i nationalparken på Maquenque Eco Lodge i en trætophytte inkl. morgenmad
 • Transport fra Maquenque Naturreservat til Arenal-søen ikke langt fra La Fontaine
 • 4 nt i højlandet på Rancho Margot i en skøn familiebungalow i naturmaterialer (med 2 dobbeltsenge), inkl. morgenmad 
 • Transport fra højlandet til Nicoya-halvøen
 • 5 nt i Montezuma på Ylang Ylang Beach Resort inkl. morgenmad 
 • Transport tilbage til San Jose Lufthavn

Bemærk

 • Transporten mellem hotellerne foregår dels med minibus, der deles med andre, og dels med privat bil og chauffør. Det er selvfølgelig også muligt (mod et mindre tillæg) med privat bil hele vejen rundt eller køre selv i lejebil. 
 • Det er bestemt muligt at udforske områderne på egen hånd, men I kan også vælge kompetente guider til.

Lignende indhold

Privat safari fra fantastiske, små bush camps og badeferie på Zanzibar

15 dage til stærkt nedsat pris - fra kr. 38.000, børn (2-15 år) fra kr. 14.000

Familieeventyr i Ecuador og Galapagos

15 dage fra kr. 25.000, børn fra kr. 18.000

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.