Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Morgenstund med guld i mund på La Leona ecolodge

Det ultimative natureventyr i Costa Rica og Panama

19 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 19.000

Har du og din familie blot en lille smule eventyrblod i årene, og er I vilde med natur og dyreliv? Så læs med her - om et unikt og kompromisløst rejseforslag, der kombinerer et af verdens mest spektakulære og artsrige regnskovsområder i det sydvestlige Costa Rica med smukke strande, ubeboede øer og et marineliv i verdensklasse i det nordligste Panama.

Hvis I synes prisen er høj, så læs lige færdig først, for næsten alt er inkluderet.

Noget af det I kan se frem til

 • Måltider og aktiviteter inkluderet 
 • Et lille hotel med et smilende værtspar ved San Jose
 • Snorkling i forhaven og jungle i baghaven på La Cusinga Eco Lodge i Uvita
 • Utæmmet regnskov og et vildt dyreliv i Corcovado National Park
 • Uberørt natur med bl.a. delfiner og skildpadder Golfo Dulce-bugten
 • Hængekøjeluksus med adgang til øde strande og øer i det nordlige Panama
 • Atmosfærefulde ecolodges og - resorts belliggende i noget af klodens smukkeste natur

For alle natur- og strandelskere med lidt eventyrblod årene

Turen byder på noget af det smukkeste natur, man kan forestille sig. Og alle med interesse for natur og dyreliv og bare en smule eventyrblod i årene kan være med. I skal blot forberede jer på at opleve en overflod af vilde dyr - fra brøleaber og krokodiller til delfiner og kæmpeskildpadder. Og så selvfølgelig også på at bo på en række vidunderlige ecolodges, der alle har beskyttelse af naturen og lokalsamfundet som varemærke.

Punta Uvita

Rejsen bringer jer fra et lille hotel med et skønt værtspar i San Jose til Uvita ved Costa Ricas Stillehavskyst. Her halvvejs til Osa-halvøen venter skønne La Cusinga Eco Lodge med panoramaudsigt mod havet, god mad og en laidback atmosfære.

Lodgen er omgivet af spektakulære natur med uberørt jungle på den ene side og Ballena Marine National Park på den anden. Brug tiden på fredelige strande, jungletrek med svømmeture i naturlige pools og ture ud på havet med snorkeludstyr i tasken.

Jeg var i Manuel Antonio Nationalparken, der er populær og smuk, men også lidt velbesøgt. Og jeg tænkte efterfølgende, at vi skal sørge for at tilbyde jer noget mere end det.
Så vi sender jer til Corcovados utæmmede nationalpark på Osa-halvøen. Der er kun adgang i 4-hjulstrækker eller båd. Det er mere afsides, og det er mere udfordrende. Det er det Costra Rica, vi gerne vil servere for jer.

Karin, We Travels ekspert på Costa Rica.

Osa-halvøen - enhver naturelskers vildeste drøm

Costa Rica er rig på vild natur, men intet sted er vildere eller mere spektakulært end Osa-halvøen og Corcovado Nationalparken.

Beliggenheden ud til den sydligste del af Costa Ricas Stillehavskyst gør tilmed halvøen langt mindre besøgt end de mere kendte parker længere mod nord. Så det er ikke blot en bedre oplevelse - du skal også dele den med meget færre.

I skal bo 3 nætter på det familieejede La Leona Eco Lodge og har både måltider og aktiviteter inkluderet. I skal gå eller ride 2 km på stranden for at nå frem til lodgen. Det er en oplevelse i sig selv og det hele værd. 

Golfo Dulce-bugten - delfiner, skildpadder og uberørt natur ad libitum

Næste stop er Saladero Eco Lodge på den modsatte side af Golfo Dulce-bugten, der er havet mellem Osa-havøen og “fastlandet”.

Forbered jer på uberørt natur ad libitum både til lands og til vands på et helt unikt sted, hvor mødet med delfiner og kæmpeskildpadder er hverdagskost.

Øde øer, smukke strande og et vildt marine-liv i det nordlige Panama

Fra Golfito krydser I grænsen til Panama og sætter kursen mod næste stop Golfo Chiriqui National Marine Park. Her venter eco resortet Cala Mia på den næsten øde ø Boca Brava.

Glæd jer til at slutte rejsen af med strandferie med eventyrmuligheder. For ikke nok med, at I har adgang til smukke og uberørte strande med klart vand og snorkling, så er her også mulighed for at fylde dagene med med alt fra dybhavsfiskeri, hvalsafari (i sæsonen), ø-hop, trekking og alt muligt andet.

Cala Mia Resort, Isla Boca Brava

Cala Mia Resort, Isla Boca Brava

Kort program

Dag 1: Afrejse

I rejser typisk tidlig morgen dansk tid og lander i Costa Ricas hovedstad San Jose samme aften lokal tid.

I bliver hentet i lufthavnen og kørt den korte tur til det hyggelige, lille hotel Pura Vida, hvor ejerne Nhi og Bernie tager i mod.

Dag 2: Afslapning og tur i nærområdet

I kan tage til San José, I kan besøge en kaffefarm, nyde den fine have på hotellet, besøge den lokale skole eller spørg på hotellet hvad de har af gode ideer.

Dag 3: Fra San José til Uvita ved Stillehavskysten

Transfer fra San José til Uvita - en tur på ca. 4 timers tid. Check-in på La Cusinga Ecolodge.

Dag 4 - 5: Uvita

Nyd Stillehavet og dets koralrev i Ballena Marine National Park, hvor I besøger Uvita Point og Ballena Rock. I kan udforske marinlivet, hvor I finder stimer af fisk, skildpadder, makrel og andre farverige havdyr.

Dag 6: Videre til eventyr i verdens mest biodiverse regnskov

Transfer to Puerto Jimenez, den største by på Osa-halvøen i det sydvestlige Costa Rica. Her begynder jeres eventyr for alvor, når I skifter til 4-hjulstrækkeren, der skal køre jer så tæt som muligt på jeres næste lodge. I Carate på sydkysten slutter den ujævne jordvej. De sidste 2 km foregår til fods eller på hesteryg langs med stranden. Velkommen til La Leona Lodge.

Den næste lille uges tid er et regulært natureventyr i nogle af verdens smukkeste og mest biodiverse regnskovsområder.  Først på Osa-halvøen og Corcovado-nationalparken og derpå i Golfo Dulce på den anden side af den bugt, der skiller Osa-halvøen fra "fastlandet".

Dag 7: Jungletrek i Corcovado

Corcovado Nationalpark er kronjuvelen i Costa Ricas velbevarede natur. Her findes det største område af primær skov langs Stillehavets amerikanske kyster. Her er forskelligheden i natur og dyreliv større end de fleste andre steder på kloden. 

Dag 8: På jagt efter vilde dyr

Måske en delfin. Måske flere. Måske en søko. Eller blåhvaler. Ud for Corcovado Nationaparks kystlinje er dyrelivet rigt. I får derfor mulighed for at opsøge det i dag.

Dag 9: På tværs af Golfo Dulce-bugten til nye oplevelser

Retur til Puerto Jimenez til fods og med bil. Her venter båden fra Saldero Eco Lodge på at sejle jer tværs over Golfo Dulce-bugten. På sejlturen, der tager ca 30 min, er det ikke unormalt at møde delfiner og skildpadder.

Check-in, frokost og mød ejerne, der viser rundt og fortæller om stedet, deres passion for naturen og lærer jer om nogle af planternes medicinske betydning.

Dag 10: På kajaktur ad smalle floder

Dag 11: Slap af i en hængekøje eller tag på snorkeltur i bugten

Dag 12: Fra Costa Rica til Panama

En kort køretur bringer jer til grænsen mellem Costa Rica og Panama. Når I har stemplet ind i Panama, venter en ny bil på at køre jer til Boca Chica, havnebyen i det nordvestlige hjørne af landet, hvorfra I skal sejle ud. Her skifter I til speedbåd og sætter kursen ud blandt de 100 øer i Golfo Chiriqui National Marine Park.

Målet er øen Boca Brava og Cala Mia Eco Resort, der er jeres hjem de kommende 5 nætter.

Dag 13 - 16: Cala Mia Eco Resort

Alt er inkluderet. Måltider, drikkevarer og de fleste aktiviteter. 

Dag 17: Med fly til Panama City

Med båd retur til fastlandert, hvor en bil venter på at køre jer til lufthavnen i David. Herfra er der 45 minutters indenrigsflyvning til Panama City, hvor I har en enkelt overnatning inden hjemrejsen.

Dag 18: Panama City og hjemrejse

Dag 19: Hjemkomst

Vejledende priser

 • Voksne: kr. 36 - 38.000
 • Børn (8-10 år): kr. 19 - 21.000 

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider (typisk jul/nytår, kinesisk nytår og påske). 

Prisen inkluderer

 • Fly, København - San Jose t/r.
 • 2 nt i San Jose på Pura Vida Hotel, inkl. morgenmad
 • Transport fra San Jose til Uvita
 • 3 nt i Uvita på La Cusinga Lodge, inkl. morgenmad
 • Transport fra Uvita til Osa-halvøen
 • 3 nt på Osa-halvøen på La Leona Lodge, inkl. alle måltider
 • Udflugt til Corcovado National park
 • Transport fra La Leona til Golfo Dulce
 • 3 nt i Golfo Dulce på Saladero Eco Lodge, inkl. alle måltider
 • Kajaktur i Golfo Dulce
 • Transport fra Golfo Dulce til David i Panama.
 • 5 nt på Cala Mia Resort med alt inkluderet (med undtagelse af premium vin og spiritus samt udflugter/aktiviteter med speedbåd)
 • Transport med båd tilbage til David og videre med bil til lufthavnen
 • Fly fra David til Panama City
 • 1 nt i Panama City, inkl. morgenmad og transfers.

Sæson

Rejsen er mulig det meste af året, men bedst fra december til april, hvor det regner mindst på Osa-halvøen i det sydvestlige Costa Rica og det nordlige Panama.

Men selv i det meste af regntiden er det fint, hvis man kan leve med et klassisk tropisk regnvejr hen på eftermiddagen. I oktober og november regner det mest og Corcovado Nationalparken lukket, så her fraråder vi rejse i denne del af Costa Rica. Juli til september er til gengæld godt, for her svømmer pukkelhvalerne forbi.

Lignende indhold

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til