Gå til hovedindhold

Oplevelser i Thailand

Chao Phraya-floden er Bangkoks nerve, men det er i alle sidefloderne - klongerne - at livet leves. Og det er her, I skal med bag facaden på de lokale communities. I skal møde dem i øjenhøjde. Og I skal have sjælen med. For her er ingen ræs i longtail-båd, men en slow boat, som

Læg storbyens tætte trafik og højhuse bag jer, når i sejler på tværs af den dovne Chao Phraya-flod. I er i en anden verden. En grøn verden blandt frugthaver og palmer, hvor I cykler på forhøjede betonstier, der snor sig gennem lokalliv og det grønne vildnis. Når stien ender og

Tag med skønne Chin på en kulinarisk tour de force gennem Bangkoks mangfoldighed af markeder og gadekøkkener. I stedet for at lægge pengene de klassiske steder, fx på hotellet, internationale kaffebarer o.l., så bliver jeres penge her brugt der, hvor de gør mest gavn.

Et relativt enkelt eco-lodge midt i smukke Khao Sok National Park. Udover et stort fokus på naturbeskyttelse har man her investeret i at uddanne beboere fra nabolandsbyen til at servicere gæsterne i stedet for at hente personale ind ude fra.

Besøg en landsby lidt sydvest for Bangkok og tag på tur med en af de lokale fiskere. Udover at være med til at fange jeres egen frokost, så får I mulighed for at blive trukket efter båden på den lokale udgave af et wakeboard.