Gå til hovedindhold
Bangkok cykel og kajak, Thailand

Bangkoks grønne lunger på cykel og i kajak

Læg storbyens tætte trafik og højhuse bag jer, når i sejler på tværs af den dovne Chao Phraya-flod. I er i en anden verden. En grøn verden blandt frugthaver og palmer, hvor I cykler på forhøjede betonstier, der snor sig gennem lokalliv og det grønne vildnis. Når stien ender og kanalen tager over skifter I cykel ud med kajak og padler ud, hvor kun de færreste rejsende kommer.

Bang Kachao - Bangkoks grønne lunger

Selvom Bang Kachao blot ligger en 5-10 minutters sejltur i lokalbåd på tværs af Chao Phraya-floden, så er det som at komme i en anden verden. Som at træde tilbage i tiden - og som at træde ud af storby-junglen og ind i den ægte, grønne vare.

Bang Kachao kaldes, med god grund, Bangkoks grønne lunger. Det er hjem for hundredevis af planter og de lokale forsøger efter bedste evne at passe på og beskytte det helt unikke økosystem.

Jeg har cyklet Bang Kachao tyndt utallige gange siden 2005, og selvom der bestemt er kommet flere turister, mener jeg stadig i dag, at alle burde opleve denne langsomme, grønne og smukke side af Bangkok.

Berit, We Travels ekspert på Thailand

Med ønsket om at gøre en forskel

Bag oplevelsen står vores fantastiske lokale partner og guide, Khun Natt, som muligvis har Bangkoks største smil og hjertet det rette sted. Han brænder for at vise rejsende små glemte og gemte hjørner af Bangkok.

Bangkok cykel og kajak, Thailand

Han har et stort ønske om at gøre en forskel for de lokale I møder på vejen, og den kultur og natur I bevæger jer igennem.

Hans netværk af gode mennesker er uendeligt, og jeres oplevelse ubetalelig. Som oftest er det Natt selv, I har selskab af på dagen, men ellers vil det være Natts gode ven og guide, som deler værdierne og har mindst et lige så stor hjerte som Natt.

På to hjul gennem frugthaver og skov

Efter sejlturen på tværs af Chao Phraya-floden - Bangkoks nerve - hopper I på cyklerne og turen går i roligt tempo ad veje og forhøjede betonstier gennem frugthaver, lokale huse, og vilde og forvitrede palmetræer.

Bangkok cykel og kajak, Thailand

I har små snack-stops på vejen, men hvad I prøver afhænger helt af, hvad I kommer forbi på vejen. Måske en iskold iskaffe, sprøde, stegte bananer eller Bang Kachao’s bedste mango sticky rice?

Cykelturen er magisk og det er en lise for sanserne med frisk luft og grønne indtryk. Det er samtidigt nært, lokalt og ægte. Og det rolige tempo sørger for en nærmeste meditativ tur-oplevelse.

En kajak-tur med mening

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at Bangkoks kanaler næppe byder på krystalklart vand eller rigt fiske- og dyreliv. Heldigvis findes der passionerede sjæle, der gør noget for at ændre det. Og Khun Anek har gjort det til sin mission at tage menigmand med på rejsen og højne viden hos Bangkoks befolkning.

Bangkok cykel og kajak, Thailand

Derfor tager han lokale og skoleklasser med ud i det grønne og lærer børn og voksne om farming-kultur og at gro egne afgrøder. I kajak tager han dem med ud på kanaler og vandveje for at samle plastic og kan samtidig fortælle om vigtigheden af at plastic og skrald bliver håndteret korrekt, så det ikke lander i naturen eller vandvejene. Det er nemlig småt med den viden i Thailand.

Khun Anek er en god ven og han prøver hele tiden at finde nye måder at invitere rejsende med ud i Bang Kachaos grønne hjørner på en bæredygtig måde. I skal låne hans kajak og opleve Bang Kachao fra en anden vinkel - ad vandvejen, helt tæt på.

Dagen er jeres - og den er også for børn

Turen er privat, så I kan tage det I jeres eget tempo, og jeres guide er fremragende med børn.

Der er biltrafik på Bang Kachao, men ikke meget. Og der findes både små cykler og cykelsæder, så de mindste kan være med. Tempoet er fredeligt og siden guiden er jeres alene så er dagen fleksibel og kan laves præcis som I ønsker det.

Praktisk info:

 • Halvdagstur, der tager ca. 4 timer. Enten formiddag 8-12 eller eftermiddag 13-17.
 • I cykler i ca. 2,5 time og padler kajak i en halv time. Begge dele i roligt tempo, hvor alle kan være med.
 • Turen inkluderer privat guide, transport på tværs af floden, cykel- og kajakleje, obligatorisk forsikring samt lokale snacks og vand undervejs.
 • Mødestedet aftaler vi på forhånd og kan enten være på jeres hotel eller bådlejet ved Chao Phraya-floden.

Men alt det sagt - dagen og oplevelsen er jeres, og vi kan skræddersy den præcis efter jeres tempo, tid og ønsker.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.