Gå til hovedindhold
Ujaama Beach Resort, Zanzibar, Tanzania

Ujamaa Beach Resort, Zanzibar

Lille, familievenligt strandresort fuld af charme og lokalkolorit

På Zanzibars uberørte sydspids gemmer Ujamaa Beach Resort på blot 12 bungalows. De ansatte, der alle er fra nærområdet, tager i mod med store smil. For Ujamaa er deres sted. Det er godt nok ejet og drevet af en italiensk ngo, men formålet er at gøre en forskel for lokalsamfundet, og al overskud bliver således geninvesteret.

Bare fødder og store smil

Kommer I direkte fra en begivenhedsrig safari, så er Ujamaa på mange måder den diametrale modsætning. Og det er lige, hvad mange har brug for. For her smider man skoene og går barfodet rundt i det silkebløde sand - fra ankomst til afrejse, hvis man har lyst. Omgivelserne er sand, palmer og vand, og så ikke så meget mere. Der er en landsby i baghaven, men ellers er området behageligt stille og fri for strandsælgere og andet gøgl.

Hæng ud i en hængekøje

Man kan selvfølgelig tage på ture til havs eller rundt på øen, men ellers trækker man stikket her. Hænger ud og hygger - i vandkanten, i poolen eller en hængekøje. Med hinanden eller det søde personale. Forvent ikke strømlinet og fejlfri service fra dem, men i stedet en afslappet og familiær atmosfære, hvor man bliver mødt af smil og varme. Og så går det nok, at maden ikke altid lige kommer helt til tiden.

Restauranten ligger som en rund, overdækket oase i midten af resortet. Omgivet af sand, så børne nemt kan lege, mens man spiser. Her bliver serveret masser af frisk fisk, der er købt fra små, lokale fiskere samme morgen. Grøntsagerne bliver overvejende hevet op af jorden i landsbyen bag Ujamaa Beach Resort. 

Hyggelige bungalows og en lækker pool

Poolen er stor og velegnet til alle aldre med både en dyb og lav del. Når tidevandet sætter ind, er det typisk her man, søger hen.

Her er et par bungalows med havudsigt, og ellers ligger de fordelt rundt i haven. Fælles for dem er dog, at man træder direkte ud i sandet fra dørtrinet. De 2 familiebungalows har hver 2 soveværelser og kan rumme op til 6 personer. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.