Gå til hovedindhold

Bestil trygt din rejse

Rejsedrømmene lever  - Bestil og planlæg uden økonomisk risiko.

Udenrigsministeriet har fjernet rød fra verdenskortet. Det betyder, at hele verden uden for EU er orange. I forhold til Corona betyder det imidlertid gul, hvis du er færdigvaccineret eller tidligere smittet

Det gør med et trylleslag rejseplanlægning en hel del nemmere. For nu skal du blot forholde dig til, om der er indrejserestriktioner eller ej. Det åbner op for rejser til en del flere lande end hidtil - og det giver ikke mindst mere vished for, at man rent faktisk kan komme afsted.

Men hvad nu hvis pandemien udvikler sig i en uventet retning? Og hvad med lande, der stadig er helt lukkede? Det har vi forsøgt at tage højde for, så du trygt kan planlægge din rejse nu.

Sådan planlægger vi rejser i en usikker tid

Vi tillader os at være optimistiske, men er ikke så blå-øjede, at vi ikke ar opmærksomme, at situationen kan ændre sig i den forkerte retning endnu en gang.

Hvis landet er grønt, gult eller orange og åbent for indrejse, så køber du rejsen ved bestilling (fx Maldiverne, Tanzania, Costa Rica). Skulle rød atter blive indført på Udenrigsministeriets verdenskort og farven på din destination skifte, så kan du enten vælge at få alle pengene igen eller udskyde rejsen omkostningsfrit. Det samme gælder, hvis destinationen selv vælger at lukke for indrejse.

Er destinatiionen pt. lukket for indrejse (fx Thailand, Indonesien, Vietnam), så booker vi fly, hoteller og landarrangementer, så hele rejsen er bekræftet, men uden risiko for dig. Du bestiller og køber først rejsen, når destinationen er åben for indrejse.

Hvad med rejseforsikring?

Det har været en kilde til forvirring hos mange og er det sådan set stadig. Mange forsikringsselskaber dækker enten ikke eller kun delvist i denne tid. Det har vi selv oplevet.

Men det er ikke værre, end at man kan tegne en rejseforsikring hos Gouda, der dækker alle lande som normalt. Det har vi selv valgt at gøre.

Det kan nemt gøres via os - og vi har netop besluttet, at al fortjeneste for vores salg af rejseforsikringer går direkte til et projekt, I kommer til at høre meget mere om; En guideskole i Tanzania, som vi er ved at etablere sammen med vores nære partner Wayo Africa. Formålet er at uddanne gadebørn, børnehjemsbørn og unge fra landsbyer i nationalparkernes pereferi til at blive safariguider. Det kommer vis snart til at fortælle meget mere om.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.