Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Rejsedrømmene lever  - nu gør vi det også muligt at realisere dem, uden økonomisk risiko.

Der er lys forude, og det bliver formentlig snart muligt at rejse igen. Men der er selvfølgelig stadig usikkerhed om hvor, hvornår og hvordan. Derfor tilbyder vi, indtil rejsevejledningerne bliver ændret, at bestille med 0% i depositum og fri afbestilling.

Vi booker nu, I venter med at betale

Tanken bag vores tilgang er, at vi sætter et tilbud sammen, præcis som vi plejer, men vi venter med at bede jer betale depositum, indtil jeres destination er åben, og det danske udenrigsministerium har ændret rejsevejledningen til grøn eller gul. Men vi booker både fly, hoteller og aktiviter, så I har hele rejsen bekræftet.

Og hvad er så fordelen ved det?

Fordelen er blandt andet, at I faktisk får plads på de tidspunkter, som passer jer bedst i 2021 eller 2022. I får en bekræftelse på nogle datoer og steder, som passer jer bedst, og prisen bliver låst. Nu. Men I forpligter jer ikke endnu og kan frit afbestille. Den reelle bestilling sker nemlig først, når der jeres destination er gul eller grøn. 

Hvad sker der så, hvis rejsevejledningerne bliver ændret igen?

En anden fordel ved, at I først betaler depositum, når rejsevejledningen er grøn eller gul, er, at I har ret til fuld refusion, hvis den senere atter skulle ændre sig til orange eller rød - og stadig forventes at være det, når I skal rejse. Sådan er loven. 

Så der er på igen måde nogen grund til at vente med at tage kontakt og få sat en rejse i kalenderen. I får noget at se frem til, og vores små partnere, der har lidt voldsomt under pandemien, får optimismen tilbage. 

Vi har faktisk allerede booket adskillige rejser på disse vilkår - både for sommerferien, efteråret, julen, næste vinter og sågar sommeren 2022. 

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til