Gå til hovedindhold
Punta Rucia Lodge, Punta Rucia, Den Dominikanske Republik

Punta Rucia Lodge, Punta Rucia

Barfodslækkert strandlodge, hvor krystalklart vand møder nordkystens bjerge

Punta Rucia Lodge leder tankerne hen på Maldiverne. Sandet er finkornet og smukt og ender i det krystalklare vand. Dette er fastland på nordkysten, men den øde beliggenhed skaber en nærmest atol-agtig følelse.

Når I træder ud i sandet om morgenen fra jeres hyggelige bungalow, møder I strand og hav. Bag jer og til siderne troner to bjergkæder som et smukt grønt jungle- og mangrove-bagtæppe. Punta Rucia er omringet af frodig natur.

Derfor elsker vi Punta Rucia Lodge:

 • Barfodslækkert som “early days Six Senses”.
 • Uspoleret natur med mulighed for at se søkøer.
 • Vandets krystalklare farve og bjergene, der rejser sig mod Haiti i vest.
 • Intimt og hyggeligt med kun 18 værelser.
 • Connecting-bungalows, der er ideelle til familier

Et stykke af paradis med 50 km uberørt strand

Den franske ejer af Punta Rucia Lodge var lidt af en pioner. For 8 år siden gik han igang med at opføre den lille lodge i La Isabela-bugten på nordkysten af Den Dominikanske Republik. Med små 50 kilometer strand er området i dag stadig ganske uberørt i forhold til hoteller og lokal turisme.

Nærmeste by er La Isabela, navngivet efter en spansk dronning. Byen relaterer til den forsvundne by, som var det amerikanske kontinents første “settlement”. Ekspeditionen for at genfinde byen blev finansieret af den spanske dronning. I dag kan I besøge museet, se ruinresterne og mærke historiens vingesus.

For foden af Monte Cristi National Park

I er ved foden af Monte Cristi Nationalparken mellem to imposante bjergkæder. Det giver horisonten variation og gør udsigten bjergtagende.

Langs kysten kan I sejle ind i mangroven og opleve kontrasten mellem det helt grønne mangrovebuskads og det blå vand. Sejler I blot ti minutter ud til Cayo Arena, har I det fineste, krystalklare ocean - perfekt til snorkling og dykning.

Det er stærke kontraster og varieret natur.

Punta Rucia Lodge, Punta Rucia, Den Dominikanske Republik

Punta Rucia Lodge, Punta Rucia

Barfodsstemning og caribisk afslapning

Punta Rucia Lodge er perfekt til afslapning i uprætentiøse og rustikke omgivelser. Det er barfodslækkert med naturmaterialer alle steder: Palmetaget på bungalowen, den fine strand-spa i vandkanten og den smukke badebro med gynger og hængekøjer.

Den underspillede luksus i et af landets smukkeste områder er grunden til, at I skal komme her. Vi var solgt fra første sekund.

Lars, We Travels ekspert på Den Dominikanske Republik

Rum til alle - både par såvel som familier

Der er i princippet 18 bungalows på Punta Rucia lodge, men fem af dem har mulighed for ‘connecting’, som gør dem perfekte til familien med 3-4 børn.

Forvent ikke tusindvis af aktiviteter eller børneklub. Men er I til smuk natur, SUP-board, kajak og infinity-pool, så er I kommet til rette sted.

Nyd en massage, slap af i poolen ved den åbne restaurant eller tag et slag pool i den åbne bar. De smukke røde og orange bougainvillea hedder her på øen ‘trinitaria’ og findes alle steder i haven.

Punta Rucia Lodge, Punta Rucia, Den Dominikanske Republik

Punta Rucia Lodge, Punta Rucia

Oplev livet under vand

Fik vi sagt, at I skal huske snorkelturen til Cayo Arena? Men tag afsted ved 7-8 tiden om morgenen, så I har det for jer selv. Desværre viser krydstogtsturismens kedelige ansigt sig med dagsturister i stort omfang senere på dagen. De kommer hele vejen fra Puerto Plata. Cayo Arena er dog så betagende smuk, at I ikke må snyde jer selv for oplevelsen - den skal blot planlægges.

Derudover er Punta Rucia også et af de få steder i verden, hvor I kan opleve søkøer vildt i deres naturlige mangrovehabitat.

Et lille univers, der hænger sammen med lokalområdet

Punta Rucia Lodge er områdets eneste reelle overnatningssted - og så skal man tage aktiv del i lokalsamfundet. Det gør Punta Rucia på proaktiv vis. De ansatte er langt overvejende fra landsbyen. Fisk og grønt kommer stort set udelukkende fra nabofarme og lokale fiskere. Stedet er integreret og populært i lokalmiljøet.

Der er flere end bare jer selv og ejeren, der drager fordel af jeres besøg på Punta Rucia lodge. Arbejdspladser skabes og forståelsen for bæredygtige og lokale løsninger siver stille og roligt ned i områdets selvforståelse. Og der er brug for det. Punta Rucia har stadig lang vej inden for bæredygtighed. Men der er en udvikling og et reelt ønske.

Den franske ejer bor selv tæt på lodgen. Han er faldet for dette smukke hjørne på Hispaniola. Og I mærker tydeligt, at dette er et lille, privatejet sted. Det er ejerens ideer, der lever og ånder gennem de ansatte og lodgens udtryk. Intet sterilt cooperate kædehotel-udtryk her.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.