Gå til hovedindhold
El Encuentro Surf Lodge, Cabarete, Den Dominikanske Republik

El Encuentro Surf Lodge, Cabarete

Surfer-stemning og bølger i verdensklasse på caribisk boutiquehotel

Hav og bølger er omdrejningspunktet for opholdet på El Encuentro Surf Lodge. Stemningen er uformel og personlig. Der er en surf-vibe, som altid skaber den gode stemning. I er på den nordlige kyst, tæt på Cabarete, men heldigvis langt fra det hektiske hovedstrøg. I en plantage blot fem minutter fra havet. 

El Encuentro er en hybrid mellem et surf-boutiquehotel og et luksus-guesthouse. De ansatte er som en stor familie. Her bor begyndere og øvede surfere, unge og gamle - alle er velkomne.

Bølger og surfing, men meget mere end det

Cabarete er en af verdens top-10-destinationer for såvel kite- som bodysurfing. Her kommer både begyndere og verdenselite. 5 minutter fra El Encuentro er der tre kvalitets-surfskoler, som udlejer udstyr og tilbyder undervisning. Der er mange små strande og bugte, så I som begyndere og øvede kan finde en “surf” der passer til netop jeres niveau.

De ansatte er hjælpsomme og gode til at komme med anbefalinger i området. Mountainbike- eller motorcykeludlejning, restauranter, nationalparker eller vandfald. Mulighederne er mange på den dominikanske nordkyst.

El Encuentro Surf Lodge, Cabarete, Den Dominikanske Republik

El Encuentro Surf Lodge, Cabarete

Yoga og en levende børneklub

Der er mange børnefamilier her, som delvis skyldes det fantastiske børnekoncept. Børn i alle aldre kan fint prøve at surfe, men kan sjældent klare en hel dag på havet. Som supplement er her helt unik børnepasning, hvor børnene aktiveres af ansvarlige og sympatiske ansatte.

Jeres børn vil møde andre ligesindede fra hele verden. De hænger ud i yoga-salaen, går til vandet, spiser frokost sammen - får fælles oplevelser og legekammerater. Mens mor og far surfer. Det fungerer vanvittigt godt og ventelisten er lang.

Yoga er et andet omdrejningspunkt på El Encuentro. Der er flere gratis seancer om ugen, og dertil flere ekstra klasser med mulighed for Vinyasa, Hatha og Ashtanga.

El Encuentro Surf Lodge, Cabarete, Den Dominikanske Republik

El Encuentro Surf Lodge, Cabarete

Et boutiquehotel møder luksus-guesthouse

Der er kun 14 værelser, hvilket gør El Encuentro intim og hyggelig på en ganske familiær måde. Værelserne er lyse, pæne og åbner op mod pool og have. Foran værelserne står surfboards til tørre.

Superior-værelserne er større og velegnet til familier med eget køkken.

Når sulten melder sig er her en fin, lille restaurant. Maden er frisk, ærlig og reel med udgangspunkt i lokale råvarer. Der er en fin variation og god værdi for pengene.

Villa ved stranden - perfekt for både familier og flere generationer

Seperat beliggende, ca. 10 minutter fra selve hotellet, har El Encuentro en privat villa. Den kan lejes i sin helhed eller deles op.

Tager I det hele, har i en 300 m2 villa med egen pool og havudsigt helt for jer selv. 5 værelser og 14 personer kan I bo her. Villaen kan også deles op, så den kan lejes som to- og treværelses bungalows velegnet til familier eller vennepar.

Stilen er smuk og caribisk, har alle de faciliteter I søger og ligger direkte til havet. I bor midt i en smuk grøn, frodig have og er gemt væk fra det hele på den gode måde.

El Encuentros villa er en enestående måde for familier og flere vennepar at opleve Caribien fra sin egen private strandvilla.

Lars, We Travels ekspert på Den Dominikanske Republik

I kan stadig benytte El Encuentros faciliteter, og også få mad leveret. Det er super løsning grundet villaens størrelse. Her har I fordelen af at bo i jeres helt egen villa - jeres eget private caribiske sommerhus.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.