Gå til hovedindhold

Hoteller i Den Dominikanske Republik

Søvnige Las Galeras på toppen af Samana-halvøen indbyder til nærvær og afkobling. Nyd det turkisfarvede hav, klippeskærene og den grønne, frodige, palmefyldte have fra balkonens hængekøje. Gardinerne blafrer i den konstante caribisk vind. Beliggenheden og roen er perfekt.

Punta Rucia Lodge minder lidt om Maldiverne. Sandet er finkornet og smukt og ender i det krystalklare vand. Dette er fastland på nordkysten, men den øde beliggenhed skaber en nærmest atol-agtig følelse.

Cabrera på nordkysten er et af de nye, upcoming områder. Naturen er smuk og uspoleret og området er populært hos lokalbefolkningen. Her finder I Catalina Tropical Lodge - skandinavisk chic, men caribisk i hjertet. Smukt beliggende på en bakketop omgivet af frodig tropisk natur

Playa Grande Beach Club, Cabrera

Boho-chic strandperle på smukke Playa Grande

Playa Grande er ypperlig, men stadig afslappet. Den smukke hvide ejendom i viktoriansk stil er gennemrenoveret på suveræn facon. En privat beach villa er blevet et lille boho-chic hotel på nordkysten af landet.

Mosquito Boutique Hotel, Zona Colonial, Santo Domingo

Lille boheme-oase med perfekt lokation i den gamle bydel

Mosquito er et fint lille boutiquehotel gemt væk i en gammel kolonitidsbygning. Det er moderne og enkelt, men med respekt for bygningens historie. I er i hjertet af Santo Domingos Zona Colonial og den bohemestemning, der tiltagende indfinder i bydelen finder I til overflod på

Hotel Villa Colonial, Zona Colonial, Santo Domingo

Ro og atmosfære i smuk og stemningsfyldt Art Deco-villa

I We Travel er vi altid på udkig efter anti-hoteller - stemningen, atmosfæren og det personlige - det som kreerer billeder og følelser, når I træder ind. Hotel Villa Colonial lever præcist op til den definition. At det så ligger centralt i Santo Domingos smukke, gamle bydel er

Hav og bølger er omdrejningspunktet for opholdet på El Encuentro Surf Lodge. Stemningen er uformel og personlig, der er en surf-vibe, som altid skaber den gode stemning. I er på den nordlige kyst, tæt på Cabarete, men heldigvis langt fra det hektiske hovedstrøg.

Det er svært at komme længere væk fra all-inclusive turisme end på El Valle Lodge. I er midt i junglen, men blot 5 minutters gang fra Caribiens azurfarvede hav og smukke strande. Her er I i direkte kontakt med naturen.

Casa El Paraíso, Las Galeras, Samana-halvøen

Junglelodgen på kanten af verden

Casa El Paraíso ligger på toppen af Samana-halvøen, tæt på Las Galeras og med helt enestående udsigt over bugten. Det er frodigt og smukt. Og lodgen er heldigvis bygget med respekt for natur og omgivelser. Naturen inviteres nærmest indenfor i jeres åbne villa og alt glider sammen

Greenland Bubble Glamping lever op til sit navn. Omgivelserne er ekstremt grønne og frodige og teltene er helt runde og bobbel-formede. Det er innovativt og smukt - en ægte og sublim glamping-oplevelse.