Gå til hovedindhold
Beach Bungalow på Treehouse Lodge

Tree House Lodge, Costa Ricas caribiske kyst

Kreativitet og caribisk strandstemning på unik, lille ecolodge

6 store, familievenlige hytter tæt ved 300 meter nærmest privat strand. Kreativt flettet ind i junglens træer med dyb respekt for naturen. Velkommen til den unikke Tree House Lodge ved Costa Ricas tilbagelænede caribiske kyst. Og velkommen til afslappet strandatmosfære - blot 6 km fra salsarytmer og surfbølger i charmerende Puerto Viejo.

Når I træder ind på Tree House Lodge, siger I på en måde farvel til civilisationen. Pludselig er det eksotiske fuglefløjt, tukaner og papegøjer, dovendyr og en duft af regnskov, der optager jer. For Tree House Lodge ligger ikke bare i junglen. Det lille hotel er faktisk en integreret del af junglen.

Genbruger naturen

De seks meget individuelle bungalows ligger med god afstand til hinanden. For herude skal I bare nyde nuet - alle detaljerne tager junglen sig af.

Ingen træer er fældet for at gøre plads - I stedet han man bygget rundt om naturen, så træerne fx går lige igennem jeres bungalow.

Hele lodgen er desuden bygget af væltede træer, der er hentet dybt inde i junglen. Dermed kan dovendyr og papegøjer ligeså godt udse sig trækronen på din bungalow som trækronen ved siden af, og det er faktisk lidt charmerende at vide.

På Tree House Lodge får I det bedste af tre verdener. I bor i junglen, kan skimte stranden mellem træerne og er omgivet af caribisk kultur. Stranden er tilmed børnevenlig og nærmest privat.

Gul skolebus designet til familier

Alle bungalows er vidt forskellige. Sidste nye skud på stammen er en nostalgisk, gul amerikansk skolebus.

Ved første øjekast spørger man sig selv, hvad en gul skolebus laver ude i Costa Ricas smukke regnskov - men ved nærmere gennemsyn forstår man pludselig hele konceptet. Genbrug i stedet for ophug og nytænkning i stedet for forurening - og faktisk er der kommet en smart og sofistikeret familie-bungalow ud af det.

Jungle, strand og kultur i samme pakke

På Tree House Lodge får I det bedste af tre verdener. I bor i junglen, kan skimte stranden mellem træerne og er omgivet af caribisk kultur. Stranden er tilmed børnevenlig og nærmest privat. Her står de slanke palmer og nikker samstemmende ud mod havet, som om de hver og en var ansat til at reklamere for ren caribisk idyl. Så går det nok, at Tree House Lodge ikke har swimmingpool.

Caribisk stemning

Og så er der hele den caribiske stemning, som er varm, unik og charmerende. Den finder I måske ikke lige udenfor døren -  men i Puerto Viejo blot 6 km fra Tree House Lodge. 

Puerto Viejo er en livlig by med ægte afro-caribisk indflydelse. Her er små hyggelige restauranter, caféer og gemmesteder med rastafari-stemning, varme rytmer og sød musik. Det er på mange måder en kulturel kontrast til det øvrige Costa Rica.

Beliggenhed

Tree House Lodge ligger ved den caribiske kyst mellem Cahuita Nationalparken og Manzanillo Naturreservatet med primær regnskov næsten lige uden for døren.

Det tager ca. 4 timer i bil fra hovedstaden San José, men når man først er ankomme, kommer man fint rundt på cykler.

Området tilbyder både på junglevandring, snorkeling, strandafslapning, zipline og kulturelle oplevelser hos den afrocaribiske befolkning der netop lever i området.

“Eco” tages seriøst

Tree House Lodge har fra starten jagtet en eliteposition, når det gælder om at passe på naturen og være en gevinst for lokalsamfundet – det er ligesom en del af konceptet. 

Vand opvarmes med solenergi, og brugen af aircondition er minimal - så forbruget af el er meget lavt. De fleste ansatte er fra nærområdet, og langt de fleste materialer (der ikke er genbrug) og varer købes ind på det lokale marked eller direkte hos fiskerne. Det sikrer, at så mange penge som muligt forbliver lokalt, så jeres besøg bliver en gevinst for både jer og dem, der bor her. 

Bliv nabo til eksotiske dyr

Endnu tættere på Tree House Lodge ligger landsbyen og naturreservatet Manzanillo. Her er masser af dovendyr, tukaner og papegøjer, farverige frøer, brølende aber, leguaner og meget mere.

Ud for kysten kan du snorkle og dykke blandt koralrevets farverige fisk. Måske du endda er heldig også at spotte delfiner.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.