Gå til hovedindhold
Saladero Eco Lodge Drone Shot

Saladero Ecolodge, Golfo Dulce

Dedikeret ecolodge ved stranden i den søde bugt, hvor naturen regerer

Der er ingen vej og ingen telefonlinje til det lille, bæredygtige hotel i den uspolerede bugt, Golfo Dulce. Der er bare ægte natur, rustikke familiebungalows og god mad. Det er følelsen af at være med Indiana Jones på ferie - og i trygge hænder.

I Den Søde Bugt rækker regnskovens blade helt ud over stranden og det spejlende hav. Det giver vandet en turkis farve, og når solen går ned over Stillehavet reflekterer havet sin turkise farve tilbage på den tætpakkede skov. Naturen regerer i dette uspolerede hjørne af Costa Rica. Så meget desto heldigere er I, der elsker naturen i fuldt flor, for det lille hotel på kanten af havet er et skønt sted at blive opslugt af klodens smukkeste maleri.

Rustikt, naturligt og afslappet

Saladero Ecolodge er blot en håndfuld bungalows i forskellige størrelser, der alle har nem adgang til den betagende, sorte strand udenfor. Det ambitiøse værtspar, Harvey og Susan, har sat deres personlige præg på hytter og omgivelser, og det er både charmernede og smukt.

Harvey er oprindeligt tømrer og har sørget for, at der er brugt rigeligt med træ til at give hytterne en rustik og naturlig fremtoning. Susan har bragt noget hjemligt ind, så værelserne er imødekomne uden at være designsmarte. Det fungerer godt, når stemningen er og skal være afslappet og behagelig.

Utallige udflugtsmuligheder

Nok ligger Saladero langt fra turistsporet, men I kommer ikke til at savne muligheder for udfoldelse. Vandreture i skoven, fisketure, havkajak, dykning, snorkling, og ture ud på havet for at opleve delfiner og hvaler til havs. Det er den slags indtryk fra naturen og dyrenes verden, der bliver diskuteret ved middagen, der ofte indtages i fællesskab med de øvrige gæster. Og det er med til at gøre opholdet til en social oplevelse også.

Med lokalt fundament

Saladero er mere end et økohotel i junglen; det er et hjem for Harvey og Susan. Og så er Saladero et arbejdssted for lokale folk. Derfor er I gæster snarere end kunder. Og det betyder oftest, at I lærer de ansatte at kende under opholdet. I kan også være heldige at blive introduceret til kunsthåndværkere, fordi Saladero ynder at samarbejde med lokale kunstnere.

Listen af bæredygtige initiativer er lang, for når man er omringet af primær regnskov, så bliver det helt afgørende at tage hensyn.

I harmoni med naturen

Der er gjort mange anstrengelser på Saladero-farmen, som rummer både hotellet og det 150 hektar store naturreservat. Listen af bæredygtige initiativer er lang, for når man er omringet af primær regnskov, så bliver det helt afgørende at tage hensyn.

Her benyttes solfangere og små batterier til at skabe hydroelektrisk strøm. Her komposteres alt affald, og maden er økologisk. Her har værtsparret tænkt over, hvordan de kan sætte mindst muligt aftryk på den sarte natur. Og faktisk er en del af deres ambition, at gæsterne lærer noget om økosystemet, biodiversiteten og det rige dyreliv i dette frodige hjørne af Costa Rica.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.