Gå til hovedindhold
Finca Rosa Blanca, San Jose

Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, ved San José

Kunstnerisk lodge midt i en økologisk kaffeplantage kun 20 min fra San Jose

I det smukke kaffehøjland med udsigt til San José ude i det fjerne ligger ét af Costa Ricas mest unikke hoteller. At være gæst her er næsten som at bo i en kunstners atelier. Ikke bare landskabet og udsigten er sød musik for øjet, det er en oplevelse i sig selv at gå på opdagelse i hotellets hyggelige kroge, fine gårdhaver og små gemmesteder.

Fra privat kunstnerhjem til unikt hotel

Det er magisk realisme i det øjeblik, man træder ind i Glenn og Teris hjem på Finca Rosa Blanca. I begyndelsen var det i hvert fald deres hjem, og senere blev det til det lille, fine hotel lige uden for San José.

Fra gulv til loft danser øjnene henover lokalt kunsthåndværk, mosaikker og kakler i varme og landlige farver og ikke mindst farverige vægmalerier udført af egnens bedste kunstnere.

Hvert af de 14 værelser er unikt designet, og helt ind til den fjerneste krog af hvert værelse er der små, unikke detaljer.

Udsigt til San José, kaffeplantager og eksotiske fugle

Fra de fleste af værelserne kigger man ud over de 30 hektar kaffeplantage, der er med til at give hotellet tilnavnet Coffee Plantation Resort.

I stedet for at bo inde i San José, så kan du sidde her og kigge ind på byen…og ud på kaffeplantagen, der i øvrigt består af højkvalitets Arabica Coffee.

Og der er ikke kun gæsterne, der er vilde med det, men også de mere end 145 fuglearter, man kan se og høre i området. De mange fulgle er bl.a. et resultat af, at Glenn og Teri har plantet over 7000 træer side om side med kaffeplanterne.

Hele vejen rundt om kaffe

Meget handler om kaffe i Costa Rica, og det gør det også på Finca Rosa Blanca. Det er faktisk hele rygmarven for Glenn og Teri. De har fået mange fine udmærkelser for deres økologiske kaffe, og de nyder at tage gæster med ud i kaffeplantagen og fortælle og vise rundt.

På den måde får du mulighed for at se (og smage) processen fra dyrkning til høst. Men du kommer også til at møde lokalbefolkningen, som arbejder med kaffen. For stort set alle ansætte, både på hotellet og i kaffeplantagen, kommer fra de omkringliggende landsbyer.

En lodge, der har valgt det rigtige

Glenn og Teri tager bæredygtighed og socialt ansvar mere seriøst end de fleste - af den simple årsag, at det er det rigtige at gøre. Det er hjerteblod for dem, hvilket man hurtigt fornemmer, når man ankommer. Og det afspejler sig da også i en masse priser og international anerkendelse gennem årene - bl.a. som et af National Geographics “Uniqie Lodges of The World.

Det mest imponerende er dog at opleve, hvordan deres fokus på kunst, kreativitet og bæredygtighed er flettet sammen til et stort patchwork af god atmosfære, åbne arme, lækker mad og en helt høj kvalitet i alt. Det er fortællingen om, at bæredygtighed fører til bedre oplevelser, både for gæster og værter.

Beliggenhed

Beliggenheden tæt på San Jose og blot 20 minutter fra lufthavnen gør Finca Rosa Blanca til et ideelt sted at begynde eller slutte en rejse rundt i Costa Rica. Særligt for jer, der ikke higer efter storbyens puls, men hellere vil direkte ud og opleve den natur, stemning og kreativitet, der gør Costa Rica til noget helt særligt. Og børn vil elske den store pool.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.