Gå til hovedindhold
Casa Cayuco, Bocas Del Toro

Casa Cayuco, Bocas del Toro (Panama)

Dedikeret økofristed med familiebungalows ned til stranden

Slå livsnydelsen til og uret fra på dette lille strandresort, hvor omgivelserne er lige dele turkisklart vand og jungle - og hvor jeres besøg gør godt i den lokale landsby

I bestemmer selv, om I vil slænge jer i hængekøjer spændt ud over det klare, caribiske hav, vugge i det store, åbne fællesrum med havudsigt så langt øjet rækker, eller hænge ud på terrassen, hvor de små kapucineraber viser sig i skoven fra tid til anden. Der er med andre ord hængekøjer nok til hele familien. Og de rustikke bungalows er da også som skabt til familier med behov for at koble fra.

Badeferie på panamansk

Casa Cayuco er et godt sted at hænge ud, og så er det et fantastisk sted af holde en badeferie på panamansk. Atmosfæren er tilbagelænet, smilet er stort, vandet er tropevarmt og sandbunden behagelig mellem tæerne - og så kigger rokker og andre smukke fisk forbi oftere end man tør drømme om det. I kan dyrke yoga eller glo. Eller I kan stå til søs i havkajakker og på paddle boards eller sejle ud i øhavet til ubeboede øer.

Ambitiøst, autentisk, anderledes

Der er tænkt over, hvordan et lille turistfristed på en mindre ø i den fotogene skærgård Bocas del Toro skal fungere i pagt med lokalområdet. Her er lokale træsorter brugt til konstruktionen af de rustikke bungalows. Der er kun loftsvifter og havbrisen til at nedkølede hytterne. Her bliver komposteret og genanvendt regnvand til drikkevand. Her er de 14 ansatte fra den lokale landsby, som dermed er tænkt ind i det lille hotels virke. Det er dedikeret, og det er rigtigt set af ejerne.

Nå ja, der bliver ringet med klokken eller pustet i en konkylie, når der serveres de tre inkluderede økologiske måltider. For så er der fællesskabspisning - og udsøgt mad.

Væk fra turistsporet

For den lille landsby ligger på øen Isla Bastimentos, der er postkortsmuk men afsides den udviklede verden. Det tager knapt en halv time at sejle fra hovedbyen i Bocas del Toro til det lille fristed. Så træder I op på badebroen, hvor hængekøjerne er spændt ud, og indfinder jer snart i en tidslomme uden andre afbrydelser end dem, I selv ønsker at skabe. Nå ja, der bliver ringet med klokken eller pustet i en konkylie, når der serveres de tre inkluderede økologiske måltider. For så er der fællesskabspisning - og udsøgt mad.

Plantebaseret mad ved langbordet

Casa Cayuco har nemlig ikke blot held med at tilbyde bekvem overnatning langt væk fra by og moderne udvikling; Maden er en af de helt store oplevelser på det charmerende hotel. Det er overvejende plantebaseret dog tilsat dagens fangst af friske fisk og skaldyr. Og det bliver ikke dårligere af, at måltiderne indtages ved et langbord, så de 15-20 gæster kommer hinanden lidt ved. Der er jo ikke mange andre at snakke med i miles omkreds. Til gengæld er der overraskende mange ting at give sig til.

Snorkling er bare en ting

Med så inviterende et bassin af vand omkring jer er det naturligt, at dagene går med at svømme og pjaske i vandet. Men Casa Cayuco tilbyder også snorkel og maske til alle gæster. For udflugter til små maleriske øer en kort bådtur fra Casa Cayuco er også en udflugt til endnu flere undervandsoplevelser. I kan udforske mangroven, vandre i regnskoven og besøge den lokale landsby. Eller se skolen, som Casa Cayuco sponsorerer. Der er faktisk rigeligt med oplevelser at få med, selv om Casa Cayuco ligger langt fra turistsporet.

Beliggenhed

Casa Cayuco ligger på øen Isla Bastimentos godt 35 minutters sejlads fra Bocas Town. Der er flyforbindelser fra Panama City og San Jose (Costa Rica), og Casa Cayuco fungerer i øvrigt rigtig godt som en del af en rundrejse i fx Costa Rica. Husk desuden, at der er et minimumskrav om tre overnatninger eller flere og en opfattelse hos Casa Cayuco af, at børn skal være mindst 5 år for at få gavn af den afsides og charmerende beliggenhed.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.