Gå til hovedindhold
Sanak Retreat på Bali

Sanak Retreat, Kayuputis Village

Filantropi og hytter midt i rismarken i en landsby på Bali

Sanak Retreat er et af vores absolutte yndlingshoteller på Bali. Det er et af den slags steder, man drømmer sig tilbage til, når vintermørket for alvor sætter ind. Tilbage til personalets oprigtige smil og nærvær, til roen og udsigten over rismarkerne, til maden og den gode kaffe og til solen og varmen i en balinesisk landsby uden horder af turister.

Filantropi der kommer både gæster og værter til gode

Sanak er bygget af en fransk filantrop for at skabe arbejdspladser til landsbyens unge. Og så har han mere eller mindre overdraget hotellet og driften til skønne Gusti, en tidligere risbonde fra byen, som sammen med manageren Sebastian sikrer, at både gæster, personale og landsbyboere har det godt. 

Sanaks motto er "handpicked with humanity ind mind", og det fortæller næsten alt.

12 hytter omgivet af rismarker og bjerge

Sanak Retreat ligger bogstaveligt talt midt i en rismark. Der er ikke mange meter fra hverken restauranten, poolen eller din bungalow til kanten af det harmoniske, grønne tæppe, der fortsætter ned gennem dalen så langt øjet rækker. I baggrunden hæver tre af Balis højeste bjerge deres tinder mod skyerne.

Det er en ganske forførende beliggenhed, som bestemt ikke bliver dårligere af det lille hotels simple, men smukke design, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Familievenligt

Sanak er så lang fra et klassisk familiehotel, som man kan komme. Alligevel er det super velegnet som et stop på turen rundt på Bali, også for familier. For det første er børn velkomne. For det andet er her bungalows både for jer med små børn, jer med store børn og jer med mange børn.

Her er endda en villa med 3 soveværelser og egen pool til jer, der har taget bedsteforældre med. Men ikke mindst, så er det muligt at at skabe et ophold, der veksler mellem oplevelser og afslapning.

Den dybblå infinity pool står i skærende kontrast til de grønne rismarker. Og den er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Det samme er vandreturen gennem rismarker og små landsbysamfund til det lokale vandfald. Og de eftermiddage, hvor personalet sætter drager. Og når pigerne fra landsbyens danseskole kommer forbi og optræder. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.