Gå til hovedindhold
Villa Kalisat, Ubud, Bali

Villa Kalisat, Ubud

Vidunderligt, lille boutique-hotel med et stort hjerte ved Ubud

Vi har fundet det skønneste, lille boutique-hotel i landsbyen Melayang, der ligger små 10 minutters kørsel fra Ubud. Villa Kalisat, som det hedder, er en slags joint venture mellem danskaustralske Benedicte og en lokal familie.

Ubud er en kontrastfuld størrelse; på den ene side alt for overrendt og trafikkeret, og på den side stadig dødhamrende charmerende og dragende. Men en ting er sikkert, man skal vælge hotel og aktiviteter med omhu, hvis man vil undgå at blive skuffet. Vi er faldet pladask for Villa Kalisat.

Gennem familiens hverdag

Når man ankommer til Villa Kalisat, skal man således igennem familiens compound for at komme frem til hotellet. Og det er noget af det, der gør stedet så fantastisk, for det er ikke intermiderende, som man måske kunne forestille sig. Man bliver mødt af store smil og oprigtig interesse. Og i øvrigt arbejder flere af familiemedlemmerne på hotellet, hvilket selvfølgelig smitter af på servicen, som er mere hjemlig og varm end korrekt og fejlfri.

Blæst omkuld

Når man er kommet frem til selve Villa Kalisat, bliver man nærmest blæst omkuld af udsigten ned gennem dalen. Kalisat nærmest hænger på Petanu-kløftens kant. Stejlt nede kan man øjne floden, der skærer sig gennem den grønne jungle, og hvis den lokale abeflok er på besøg, kan man høre deres skrætten i trætoppene. Her er blot 7 værelser og suiter, 2 pools og adskillige terresser, hvor man kan nyde freden og udsigten. 

Social ansvarlighed er en integreret del af Villa Kalisat. For Benedicte er familiens, landsbyens og medarbejdernes succes ligeså vigtig som hendes egen. Eller sagt på en anden måde, hun forstår og værdsætter, at alle får det bedre på den måde - både gæster og værter. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.