Gå til hovedindhold
Fanjove Private Island, Tanzania

Safari og øko-luksus langt fra alfarvej

12 dage fra kr. 37.000, børn (6-15 år) fra kr. 19.000

Oplev sublim safari i verdens vildeste vildnis og uberørte strande, koralrev og økoluksus på privat paradisø i det sydlige Tanzania. Begge dele er langt fra civilisationen og alle de andre turister. 

Du tænker måske, at prisen er i den høje ende, men vent og se, hvad der er inkluderet, og ikke mindst, hvad du får for pengene. Så er det måske slet ikke så galt igen. 

Noget af det, du kan se frem til

 • 4 nt på suveræne Siwandu i Selous Game Reserve
 • Safari til fods, med båd og i jeep - uden horder af andre turister i nærheden
 • En lille uges strand- og ø-eventyr på Fanjove Island - langt fra civilisationen
 • Alle måltider inkluderet og på safari-delen også drikkevarer.
 • Nem og kort transport med små safari-fly hele vejen rundt.

Safari i verdens vildeste vildnis

De voldsomme kontraster gør dig på én gang både bjergtaget, begejstret og lettere beruset. I bor midt i civilisationens vugge, og så sjovt nok langt fra enhver civilisation overhovedet.

For masseturismen sidder netop nu i kø i hver deres jeep, oppe i Tanzanias nordlige nationalparker for alle sammen at se på den samme bøffel, elefant og gazelle.

Men hernede i Selous, Afrikas største naturreservat, er I næsten helt alene,…. nå ja, lige bortset fra alle de  dyr, som lever i og omkring området, hvor I bor.

Fanjove Private Island - et barfodsparadis på kanten af vildnisset

En afrikaners store brede hvide smil rammer én lige i hjertet. De vil dig det så godt - de behøver slet ikke at sige noget - man kan bare mærke det. Og det er den følelse,  man får, allerede når foden sættes i det fine sand for første gang. 

Blot 3 timer inden er I lettet fra de samme brede smil og airstrippen på savannen og fløjet ud til den lille Songo Songo Airstrip midt ude i Det Indiske Ocean. Og her modtages I netop igen af disse brede, varme smil, mens jeres kufferter bliver båret op til jeres palmeblads Eco-bungalow, der er bygget helt i overenstemmelse med drømmen om rustik kærlighed. Åbningen vender direkte mod havet, så brisen og lyden af bølgernes blide brusen kan ramme jer

I fortsætter, hvor I startede, langt fra civilisationen. Vandet er turkisblåt forsynet med kilometerlange uberørte koralrev med farveladefisk, delfiner, og grønne havskildpadder lige uden for døren. Udover gæsterne i de 5 øvrige bungalows  og personalet deler I ikke øen med andre. Velkommen til Fanjove!

Fanjove Private Island, Tanzania

Program

Dag 1: Den helt særlige følelse af, at vi er på vej på nye eventyr

Kastrup Lufthavn, har en hel speciel atmosfære, den dag man rejser. I er på vej! på den hurtigst mulige rute med kun ét stop. Ved ankomsten til Dar Es Salaam, skifter I til et lidt mindre fly

Dag 2: Endelig er vi her! Ankomst til airstrippen og canvas-luksus

Endelig ankommer I til Selous - Afrikas største naturreservat. I kører gennem Reservatet til campen, hvor I bliver budt velkommen af Conrad og Gretha, der bestyrer campen. I får anvist jeres luksus-telt, og kan nyde et open shower eller en drink i baren inden middagen, mens solen går ned bag baobab-træerne - savannen ændrer udseende

Dag 3: Med skarpladte rangers på walking safari og i jeep gennem bushen

Morgenkaffen serveres lydløst på terrassen. Herfra, eller fra jeres seng, ser I måske de første dyr på vej ned mod floden - Det er måske kuduer eller bøfler - det er aldrig til at vide på en safari.

I tager på en walking safari med to rangers. Alt er muligt på en walking safari. Det er helt ufarligt, men adrenalinen får lige et boost. Senere på dagen skal I også på en rigtig jeep safari. Måske det er dagen I kommer til at se elefantflokke i brunst og flokke af de ellers så sjældne Vilde Hunde. Om aftenen nyder I kokkens lækkerier i ægte bush-steming

Dag 4: Flodheste- og krokodille- flodsafari mens vi nyder vores sundowner.

Efter den sædvanlige morgenkaffe på sengen og en dejlig morgenmad med udsigt, tager I igen på safari.

I mangler måske stadig at se leoparden eller sorte næsehorn, som man dog skal være heldig at spotte - men dem skal I på jagt efter i dag. Måske I er de heldige.

Om eftermiddagen tager I på en sejltur i Rufijii River Deltaet. Det er helt anderledes. Lige så stille glider I gennem vandet, Skumringen falder på, og sundownere fyldes i glassene, mens dyrene langsomt kommer ned til flodbredden for at drikke vand inden natten.

Tilbage i campen, venter flere eksotiske drinks med middag og cikade-sang.

Dag 5: Løvejagt. Middag med safarihistorier & open camp fire   

Aktive løver er lettest at se om morgenen, inden det bliver for varmt. Én af savannens største og mest intense oplevelser er at se løver, der går på jagt. Der er rigtig mange løvefamilier i Selous, så det her chancen er størst.

Måske har I lyst til bare at slappe af ved poolen med en kold øl eller drink, efter frokosten.

Er I til flere eventyr så tag på den sidste safari.

Som de andre aftener er der camp fire, god mad og lidt en tendens til at overgå hinanden med de mest vilde oplevelser på safarien.

Dag 6: Giraffernes viftes af airstrippen og afsted til dit private Ø-Paradis

Efter morgenmaden er I klar til at sige farvel til Conrad & Gretha, guiderne Allen, Alfred og Said - og ikke mindst kokken Edmund.

I kører campens helt private airstrip - og får evt. Savannedyr til at søge i ly, inden vi letter hen over savannen til turens næste eventyr - Fanjove Island.

Et par gange skal flyet ned, og sætte andre af campens gæster af, inden den lander ved Songo Songo Airstrippen på en lille ø, langt ude i Det Indiske Ocean. I kan lugte havet, og mærke brisen og se de stærke kontraster mellem næsten overnaturligt turkisfarvet hav, kridhvidsandstrand, og saftiggrønne palmer - og allerede her, kan I måske fornemme at det her bliver jeres livs ferie. I sejler ud til jeres egen helt private ø - som kun består af 6 luksus bungalows, lige midt på stranden - intet andet! En velkomstkomité tager i mod jer mens en velduft af friskfanget fisk og skaldyr blander sig med de andre dufte som findes så fjernt et sted - en romantisk middag venter!

Dag 7: Find jeres helt egen yndlingsstrand

Allerede fra morgenstunden er her  dejligt varmt. Så hvorfor ikke tage en hurtig dukkert inden morgenmaden. Jeres Eco Luxury Banda vender direkte ud mod stranden så solens første stråler lyser jeres Banda op.

Gå en tur rundt om øen, for at finde øens bedste og hemmeligste steder  - hele øen er jeres!

Nyd dagen, stilheden, roen og livet!

Dag 8: Lig lige så lang du er på de kridhvide sandbanker i Det Indiske Ocean

Ikke bare en god start på dagen - men en fantastisk, eventyrlig, superfed start på dagen. Nogle morgener er bare bedre - og det her er én af dem. Lad jer forkæle på Fanjove Island hele dagen.

Tag en dukkert efter middagen og diverse aften-cocktails - mens bålene inde på stranden, er jeres pejlemærke i den mørke nat. Under bruseren I jeres open-air shower kan I blot stille jer under bruseren og kigge op på den stjernefyldte nattehimmel - På alle tangenter så uendeligt og ufatteligt langt hjemmefra.

Dag 9: Hvor mange forskellige fisk findes ved Fanjoves koralrev?

11 kilometer! Så langt er det intakte koralrev, udfør Fanjove Island. Her trækker trækfuglene fra mere nordlige himmelstrøg hen - og det forstår man godt, når man først har set det og har været her. Her de grønne havskildpadder lægger deres æg og delfinerne boltrer sig ved siden af koralrevet med farveladefisk i hobetal.

Den altid storsmilende Hakim eller én af hans kolleger, viser jer gerne de bedste steder at spotte delfiner - nogle gange kan man med den rigtige guide, vil man kunne se hundredvis og få lov at svømme sammen med dem

Her er ikke kun eventyr over havets overflade, men også under havets overflade!

Dag 10: Spis jeres friskfanget fisk og skaldyr under en stjernespækket nattehimmel

Efter en lang dag på stranden - med gode cocktails og dejlige oplevelser, sætter I jer ved ét af bordene. Middagen bliver serveret med brede smil, og en høflighed og en service man skal lede længe efter.

Den friske fisk eller seafood er kreeret efter alle kunstens regler og detaljer.

Efter middagen kan Laura & Johann som bestyrer dette lille paradis, vise jer nogle små naturlige pools mellem klipperne, der  får besøg af en lang række dyr, som I ikke ser i dagslys

Dag 11: Læg afstand til hverdagen med kridhvidt strandsand mellem tæerne

Få lidt den her fornemmelse af at være Robinson Crusoe på din egen helt øde ø. Vågn op til lyden af den lette brusen af dønningerne med diverse eksotiske fuglelyde lige uden for jeres bungalow - og gå i seng til samme lyd. Du bliver aldrig træt af den lyd.

Nyd sidste dag i paradis - måske med en kajaktur rundt om øen, hvis ikke allerede du har været på en sådan tur, et par dage tidligere.

Ellers nyd jeres sidste dag på dette magiske sted.

Dag 12: Farvel til Afrikas brede smil og store naturoplevelser. Hjemrejse

Efter en lang række dage, hvor vi har haft skoene af, og blot har ladet sandet smøge sig om vores fødder, som var det ren massage for vordes fødder- er det hele desværre ved vejs ende. Mange indtryk rigere og sprængfyldt af energi, vender vi tilbage til civilisationen .

Dag 13: Tilbage i København - Glad, munter eller måske lidt mut

Næsten to uger langt væk fra nogen nævneværdig civilisation, er vi nu tilbage i København. Følelserne er forskellige! Er I nogle af dem der er glade for at vende hjem, sprængfyldt med energi, og ivrige for at fortælle hvad I hat oplevet eller ville I bare gerne være blevet der - så langt, langt væk fra nogen nævneværdig civilisation!?

Vejledende priser

Hele året

 • Voksne: kr. 37 - 39.000

 • Børn (6-15 år): kr. 19 - 21.000  

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. 

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse, København-Dar Es Salaam t/r
 • Flyrejse, Dar Es Salaam - Siwandu private airstrip - Song Songo/Fanjove Island - Dar Es Salaam
 • 4 nætter i Selous på Siwandu Safari Camp i luksustelt med eget bad og toilet.
 • Alle måltider og drikkevarer i Siwandu Safari Camp (ikke champagne og premium brands alkohol)
 • Alle game drives i Selous Game Reserve
 • River-Safari og walking-safari I Selous Game Reserve
 • 6 nætter på Fanjove Private Island i luksus Eco-Banda
 • Alle måltider på Fanjove
 • Al transport mellem airstrips og camps/hoteller.

Prisen inkluderer ikke :

 • Udflugter og hoteller der ikke er nævnt overfor
 • Forsikringer og drikkepenge
 • Udflugter på Fanjove Island
 • 100% privat safari-jeep (kan tilkøbes)

Lignende indhold

Colombia for aktive eventyrere

18 dage fra kr. 31.000, børn kr. 23.000

Familieeventyr i Colombia - med strande, byer og jungle

17 dage fra kr. 26.000, børn fra kr. 16.000

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.