Gå til hovedindhold

Hoteller

Ekies All Senses Resort, Halkidiki-halvøen, Grækenland

Barfodslækkert familie-hotel i den mere autentiske del af Grækenland

Ekies All Senses er et øko-hipt boutique-hotel på Halkidiki-halvøen i det nordlige Grækenland. Her byder det på en børnevenlig strand, sund og god mad, masser af fredelig og uberørt natur og ikke mindst en suveræn boheme-agtig atmosfære.

Fly, transfer og 7 nt fra kr. 9.000, børn fra kr. 2.000

Det er et fredfyldt, charmerende og stilrent tilflugtssted midt i den vilde portugisiske natur.

Casa das Janelas com Vista, Lissabon

Småt, smukt storbyhotel med stort hjerte

Der er en uforfalsket hjemlig hygge over Carmen og Natalias gæstehus med den gode smag, den gode stemning og den gode udsigt over et af Lissabons mest charmerende kvarterer.

Der er dømt surferstrande langs vestkysten, nord for Lissabon. Og med surfere følger en helt særlig, afslappet atmosfære, som os, der ikke står på brædder på havet, faktisk kan relatere til.

En familiegård nær Algarvekystens rolige strande. En samling enkle og dog smarte værelser i rolige farver med udsigt til 36 hektar appelsinlunde.  Et fristed for sanserne og i kort afstand af Algarvekystens mest charmerende by, Tavira.

Vi har fundet et fantastisk hotel et stenkast fra både 2000 års kulturhistorie og en af Europas suverænt smukkeste kyststrækninger. Casa Mae er navnet. Lars blev glædeligt overrasket over det kønne boutiquehotel og over byen Lagos.