Gå til hovedindhold
The We Travel Team

We Travel søger eksperter med store hjerter

We Travel søger en ekspert, der kan udvikle og sælge individuelle rejser til Asien, Afrika eller måske en hel tredje verdensdel. Det vigtigste er, at du har hjertet med og deler vores syn på fremtidens rejsebranche.

Vi har i løbet af vores første 4 leveår bygget en sund forretning op omkring individuelle rejser med et ansvarligt DNA. Og nu er vi klar til næste skridt.

Kreativitet og en høj grad af frihed

Vi tilbyder en hverdag med fuld fleksibilitet og masser af ansvar. Du skal være indstillet på at veksle mellem produktudvikling og kundedialog, og så skal du ikke mindst være åben for at se udvikling af rejser og koncepter på en ny måde. Her er kreativitet og nytænkning nøgleord, og det samme er detailviden og netværk. 

Du er….

Vi er selv mere end bare almindelige eksperter. Og så er vi mindst ligeså meget drevet af passion og at skabe noget nyt og langtidsholdbart som af profit. Vi forventer, at du har samme passion for din verdensdel.

Du skal kunne se dig selv arbejde i et lille team og i en virksomhed, der stadig er i den spæde begyndelse af en lang rejse. Det betyder, at vi hverken er strømlinede eller fastlåste i vores arbejdsprocesser. Men vi har det sjovt. 

Søg stillingen hvis…

Søg stillingen, hvis du deler vores syn på fremtidens rejsebranche. Hvis du synes, det kunne være sjovt at være med til at skabe noget nyt. Hvis du har hjertet på rette sted, og hvis du hellere vil måles på, om kunderne er tilfredse og på kvaliteten af de produkter, du skaber, end på hvor meget du omsætter for, og om du sidder på din stol fra 9 - 17. I hverdagen er vi ekstremt produkt- og kundefokuserede og meget lidt talfikserede. 

Viden om eller interesse for bæredygtighed og social ansvarlighed er et stort plus, men ikke som sådan noget krav. Du skal dog som minimum have viljen til at lære om det.

Du siger sikkert farvel til: Kassetænkning, excellogik, KPI'er og omsætningsmål.

Og goddag til: Kreativitet, nytænkning, storytelling, frihed, stærke værdier og en lille flok rare mennesker i hjertet af København.

Hvem er We Travel?

Vi er 6 rutinerede “unge”, der kommer fra forskellige dele af rejsebranchen. En har været journalist, rejseleder og forfatter, en er IT-ninja, en styrer vores økonomi, en har boet 5 år i Ecuador og to har en fortid som ejer/leder i et større dansk rejsebureau.

Så vores kompetencer spænder bredt, men vi fusionerer dem til at skabe noget nyt i rejsebranchen; Et super lean og smidigt setup, der sikrer, at vi er konkurrencedygtige. En skarp og unik produktprotefølje, det spænder fra homestays og hængekøjer i junglen til nogle af verdens bedste hoteller. Og ikke mindst en overbevisning om, at ansvarlighed er nøglen til succes i fremtidens rejsebranche.

Vores rejser skal føre til bedre oplevelser for både gæster og lokalsamfund - og de skal medvirke til at beskytte og bevare natur og biodiversitet i stedet for at udnytte den.

Vi er medlem af den internationale nonprofit-organisation, The Long Run, der arbejder bredt med bæredygtighed indenfor rejsebranchen. Her deltager vi løbende i møder og events, hvor vi bidrager med viden fra vores del af branchen, mens nogle af de mest inspirerende og passionerede folk lærer os om deres del. Det er inspirerende at være en del af, og det kan du selvfølgelig også blive, hvis du brænder for det.

Har du spørgsmål

Så ring til Lars Mathiasen på 30701918

Send din ansøgning til

job@wetravel.dk hurtigst muligt Kort og præcist med fokus på, hvad der motiverer dig til at være en del af vores fællesskab, og hvordan du ser, at dine kompentencer passer ind i vores filosofi. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Varme hilsner

Jeanet, Karin, Anders, Mikkel, Lars og Jakob

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.