Gå til hovedindhold
Manyara Green Camp, Lake Manyara National Park

Kompromisløs safari fra små, grønne camps og badeferie på Zanzibar

15 dage fra kr. 37.000, børn (2-15 år) fra kr. 15.000

Oplev Tanzanias spektakulære dyreliv på en rejse, der bringer jer helt tæt på dyrelivet og naturen og væk fra de mange andre turister.

Det er for så vidt en rejse til 3 af Tanzanias mest kendte nationalparker, Manyara, Ngorongoro og Serengeti, men her stopper ligheden med de klassiske safarirejser også. For de camps og lodges, I skal bo på, ligger helt unikt og bringer jer væk fra alfarvej og til steder, som de fleste andre ikke oplever. Og så skal I hverken dele bil eller guide med andre. I kan med andre ord selv styre tempoet.

Et par højdepunkter

 • Safari fra små, bæredygtige camps med helt unik beliggenhed og alt inkluderet.
 • Lake Manyara, Ngoronogoro-krateret og Serengeti-sletten
 • Privat safaribil og ekspertguide, så I selv helt kan styre tempoet
 • Ultimative naturoplevelser og dyreliv væk fra alfarvej fremfor køkørsel
 • Lille strandresort med et stort hjerte på den uberørte del af Zanzibar

Mærk Afrika

Målet er, at I ikke bare skal kunne sætte kryds ud for The Big Five, men at I virkelig skal mærke naturen og dyrelivet helt ned i maven. Ud af bilen og få Afrikas jord under neglene. Stå med følelsen af at være alene på savanen - midt i nogle af Afrikas smukkeste nationalparker.

Kompromisløse oplevelser

Det er et ægte eventyr for alle, der prioriterer oplevelser over komfort. Ok I kommer Ikke til at gå helt på kompromis med komforten. For selvom I bor på nogle af Tanzanias mest miljøevenlige camps, så bliver der udretttet små underværker i de store telte, af kokken og ikke mindst af nogle af Tanzanias bedste safariguider.

For alle med eventyrblod i årerne

Guiderne er nogle af de bedst trænede i Tanzania - også på børnefronten. I har desuden egen guide og safaribil, så I kan tage dagene helt i eget tempo. 

For mange er en safarirejse en once-in-a-lifetime oplevelse. Hvorfor så gå på kompromis og bo på store, upersonlige camps og lodges og køre rundt i en fyldt bil, der har travlt med at nå det hele på den halve tid.

Rejsen er med andre ord for jer, der ikke vil gå på kompromis med oplevelsen. Den er både velegnet for børn og voksne. I skal blot ville den ægte vare.

I følger migrationen og flyver direkte videre til Zanzibar

Fra december til marts befinder den største koncentration af dyr sig i det sydlige Serengeti - bl.a. den store migration af gnuer, der bevæger sig rundt i en årlig cyklus på jagt efter vand. Derfor er ophold i denne periode på Nabi Green Camp i det sydlige Serengeti.

Fra juni til oktober er det Mara-floden på grænsen mellem Kenya og Tanzania, der tiltrækker de mange dyr. Derfor bor I her på Kogatande Green Camp i det nordligste Serengeti. 

Når opholdet på Serengeti er slut, flyver I videre fra nærmeste airstrip til Zanzibar. Det er dyrere end at køre den 6-10 timer lange vej retur til Arusha, hvor I så skal have en ekstra overnatning, inden I kan flyve videre. Men det er alle pengene værd, og så giver det jer en ekstra dag til at slappe af på stranden.

Green Camp, Serengeti

Kort Program (husk det kun er et forslag)

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst i Kilimanjaro

I bliver hentet I Kilimanjaros lufthavn og kørt til et lille hotel eller lodge i den nærliggende provinshovedstad Arusha. Her har I tid til at restituere efter flyrejsen, så I kan få det maksimale ud af safarien.

Dag 3: Lake Manyara på cykel og langt fra alfarvej

I kører nu de ca. 2 timer mod Manyara National Park. Målet er Manyara Green Camp - en af de smukkest belligende og mest autentiske camps i hele området - og en af blot to inde i selve Manyara National Park. Game drive og frokost i parken, der bl.a. er kendt for sine træklatrende løver.

Middag på den sandede flodbred under stjernehimlen. Måske en af områdets elefantflokke passerer lige forbi på vej til vandhullet.

Dag 4: Safari til fods, i kano og om natten

I dag er der forskellige muligheder for safari alt efter temperament og interesser. Tag på en let vandretur langs Lake Manyara’s bredder, oplev dyrelivet langs søbredden fra en kano eller tag på game drives med jeres jeep.

Slut eftermiddagen tilbage på campen med sundowners ved vandfaldet og et dyp i den naturlige pool, hvis den ikke allerede er optaget af tørstige elefanter.

Efter middagen er der game drive i aftenmørket - en unik safarioplevelse, der kun er mulig fordi, I bor inde i parken.

Dag 5: Gamedrive, hængebroer og landsbybesøg

I sætter nu kursen mod næste stop - skønne Rhotia Valley Tented Camp i Karatu. Køreturen er en blanding af gamedrive, landsbybesøg og en tur over en hængebro i trækronerne. Undervejs bliver der severet lokal frokost i en bananplantage, inden I ankommer til Rhotia Valley sidst på eftermiddagen.

Rhotia Valley ligger det store højlandsområder, der omgiver Ngorongoro-krateret. 

Dag 6: Ngorongoro-krateret og videre til Serengeti

I skal tidligt op i dag for at være ved nedkørslen til Ngorongoro-krateret, når porten åbner. I modsætning til resten af rejsen kommer I denne dag til at dele oplevelsen med mange andre og opleve mere køkørsel. For der er kun et Ngorongoro-krater, og der er kun en indgang.

Efter frokost kører I atter op fra krateret og sætter nu kursen mod Serengeti. Hele eftermiddagen er en lang game drive på Serengeti-sletten. Afhængig af årstiden er jeres endemål Wayos mobile bush camp i det sydlige eller nordlige Serengeti. I vinterhalvåret befinder migrationen sig i syd, hvor Wayo Nabi Green Camp ligger. Og i sommerhalvåret i nord tæt på grænsen til Kenya og Masai Mara, hvor Wayo Kogatande Green Camp ligger.

Dag 7 - 8: Gamedrives og big-five på Serengeti-sletten

Game drives, sundowners, aftenhygge om bålet og et personale, der servicerer jer med store smil og nærvær. 

Halvdelen af en safari er atmosfæren, der hvor man bor. Wayos Green Camps ligger ikke blot unikt, så man har en følelse af at være alene på savannen. De små camps byder også på en intimitet og atmosfære, der løfter oplevelsen op på et højere niveau. Fordi de er små og blender perfekt ind i omgivelserne, så dyrelivet ofte kommer helt tæt på. Fordi personalet er second to-none. Og fordi følelsen af nærmest at være alene midt ude på Serengeti-sletten, når man sidder omkring bålet om aftenen, bare giver rejsen en ekstra dimension.

Dag 9: Fra Serengeti-sletten til Zanzibar

Efter morgenmaden kører I til nærmeste airstrip og flyver til Zanzibar. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til øens fredelige sydøstkyst, hvor Ujaama Beach Resort venter med store smil og barfodsafslapning.

Dag 10 - 13: Zanzibar

Hæng ud i en hængekøje, på stranden, i poolen eller i den lille bar. Gå en tur i landsbyen bag hotellet eller tag på bådtur med snorkel og maske. Der sker ikke så meget i nærområdet, men efter en aktiv og oplevelsesrig uge med safari fra morgen til aften, er det ofte lige præcis det, der er brug for.

Dag 14: Hjemrejse.

Har I tid så overvej en dag eller to i Stonetown inden hjemrejsen. Og ellers går turen til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Dag 15: Hjemkomst

 

Ujaama Beach Resort, Zanzibar, Tanzania

Vejledende priser 

 

Januar - marts 2020

 • v. 2 pers.: kr. 37 - 39.000
 • v. 4 pers.: kr. 32 - 34.000
 • v. 6 pers.: kr. 29 - 31.000
 • Børn (2-15 år): kr. 15 - 17.000

juni - november 2020

 • v. 2 pers.: kr. 40 - 42.000
 • v. 4 pers.: kr. 35 - 37.000
 • v. 6 pers.: kr. 33 - 35.000
 • Børn (2-15 år): kr. 19 - 21.000

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter, København - Kilimanjaro / Zanzibar - København
 • Fly fra Serengeti til Zanzibar
 • 1 nt i Arusha på lodge med pool, inkl. morgenmad.
 • Privat safaribil med engelsktalende guide og chauffør.
 • Alle games drives, inkl. nationalparkgebyrer
 • Treetop walk og landsbybesøg
 • 2 nt på Wayo Manyara Green Camp, inkl. alle måltider og drikkevarer (premium brands alkohol mod tillæg)
 • 1 nt på Rhotia Vallay Tented Camp, Kataru, inkl. alle måltider (drikkevarer ikke inkluderet her)
 • 3 nt på Wayo Green Camp Serengeti, inkl. alle måltider og drikkevarer (premium brands alkohol mod tillæg).
 • 5 nt på Zanzibar på Ujamaa Beach Resort, inkl. morgenmad.
 • Transfer fra/til lufthavnen på Zanzibar.

Lignende indhold

Det ultimative natureventyr i Costa Rica og Panama

19 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 16.000

Familievenligt strandeventyr i Costa Rica og Panama

15 dage fra kr. 21.000, børn fra kr. 13.000

Natur, kultur og snorkling i verdensklasse på Bali og Komodo

17 dage fra kr. 22.000, børn fra kr. 12.000

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

<>