Gå til hovedindhold
Memo's Beach, Nilaveli, Sri Lanka

Memo's Beach, Nilaveli

Et perfekt uperfekt strandhotel med gode værdier og ægte boheme-stemning

Memo's Beach er ganske enkelt et helt unikt sted. Det er svært at komme udenom den smukke placering midt på Nilaveli Beach, men det er i virkeligheden noget andet, som gør Memo's Beach til noget helt særligt. Det lille hotel, som består af kun syv værelser, rummer nogle store værdier og en vigtigt mission, som kommer før alt andet. 

Hvis du drømmer om et personligt og intimt boutique hotel i ægte boheme stil, så vil du elske Memo's Beach. Du bor midt på stranden, og vågner op til den smukkeste solopgang over det indiske ocean. Alting går lidt langsommere på Memo's, så nyd en rolig eftermiddag med en god bog på stranden, og rund dagen af med en middag under stjernerne.

Østkystens eventyr

Er du mere eventyrlysten, kan du gå på opdagelse under havets overflade ved Pigeon Island. Øen, og det omkringliggende koralrev, har siden 2003 været en fredet nationalpark, så her finder du noget af det absolut bedst bevarede koralrev i Sri Lanka. Er du heldig, spotter du endda skildpadder. 

Hvaler lægger også jævnligt turen forbi den smukke kyststrækning, og trænger du til lidt flere kulturelle inputs, er Trincomalee kun en kort køretur væk. Kort sagt er mulighederne mange!

Memo's Beach, Nilaveli, Sri Lanka

Et hotel med holdning

Memo's Beach er ganske vist et lille hotel, men det har store holdninger. Du støder eksempelvis primært på kvindelige ansatte, som Memo's har rekrutteret fra lokalområdet.  Det har de, fordi de gerne vil hjælpe flere kvinder ind på arbejdsmarkedet og bidrage til en endnu højere grad af kvindefrigørelse i Sri Lanka. 

Du mærker også den bæredygtige profil, når du bor på det lille hotel, som er bygget af lokale og bæredygtige materialer, hvor bambus, glas og metal går igen, og så vidt muligt erstatter alt engangsplastic.

Grøn kost og logrende venner

Når du efter en lang dag på stranden har skyllet saltvandet ud af håret, kan du finde plads i den hyggelige restaurant ud til stranden. Her kan du sætte tænderne i det store udvalg af mundvandsfremkaldende veganske og vegetariske rettet, som Memo's har på menukortet. Det er dog ikke alt du kan få, så frygt ej, hvis du også elsker frisk fisk.

Når du bor på på Memo's skal du forvente, at blive mødt af en logrende hund eller en spindende kat. Hotellet engagerer sig nemlig i at redde lokale gadehunde og -katte. Alle dyrene er fredelige, og bidrager til en afslappet atmosfære.

Memo's Beach, Nilaveli, Sri Lanka

Memo's Beach, Nilaveli

Memo's Beach er nok ikke et hotel for alle, men vi er kun interesseret i at sende de rigtige gæster hertil, og for de rigtige, er det et helt vidunderligt sted med en masse sjæl, charme og karakter. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.