Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Craveiral landscape white horse

Craveiral Farmhouse, Alentejo-regionen, Portugal

Atmosfærefuld øko-gård med vild natur, velsmagende mad og vidunderlige værter

Fly, billeje og 7 nt fra kr. 7.000, børn fra kr. 3.000

Craveiral er et fredfyldt, charmerende og stilrent tilflugtssted midt i den vilde portugisiske natur. Det er børnevenligt. Og det er drevet af Pedro og Paula og en masse andre, som er vant til at skabe hygge på portugisisk.

I må godt lave ingenting på Craveiral. Faktisk er det lidt meningen med et ophold her. Det tiltaler Mikkel, som for længst har booket familien ind på den indtagende gård i Portugals rustikke landskab, hvor naturen kan høres og komforten er forbavsende høj.

Hele idéen med Craveiral er nemlig at skabe mødet for familier, par og alle andre med største respekt for naturens omgivelser og gæsters behov for at blive forkælet på ferien.

Landstedet er enkelt og smukt. Her er hvidskuret og næsten skandinavisk i indretningen. Naturen er vild og smuk. Et vindblæst, portugisisk landskab med korkege, nelliker og højt græs. Stemningen er indtagende på en afslappet, letbenet facon. Og værterne Pedro og Paula tager hele idéen om et hjem væk hjemmefra alvorligt med en naturlig, hjertevarm tilgang.

Det er lige før, beskrivelsen af det hvide landsted med de simple værelser midt ude i Portugals vilde natur ender som en kliché. Her er nemlig pænt på en naturlig vis, og her er tjekket uden at være smart, og her er åbne arme uden at være en koreograferet optræden for gæsterne.

Men den er god nok: Craveiral handler om følelser, og alle aldre er velkomne.

Vi deler værdier, Pedro, Paula og We Travel. Og derfor ser vi frem til at byde jer på ophold, der især vil være en gave til familier med ønsket om at indtage smuk natur nær havet, bo komfortabelt på værelser med design, I husker, og vænne jer til Bom Dia, fabelagtig mad og heste, køer, høns og hunde.

Ansvarligheden råder

Craveiral ligger nogle kilometer fra havet og fra den lille by Zambujeira do Mar, hvor en af Portugals smukkeste strande ligger gemt bag skrænter ned til Atlanterhavet. Og hotellet går op i, at det skal bidrage til landsbyens ve og vel, både i form af arbejdspladser og bidrag til den lokale økonomi.

Samhørigheden med naturen er fundamentet på Craveiral. Derfor er alle råvarerne også høstet og indkøbt lokalt. Og velbehaget får ekstra opmærksomhed her med såvel indendørs som udendørs pool, sauna, hamman, yoga og funktionelt træningsudstyr. Her skal børn lege, dyr være velkomne og voksne kunne nyde god vin og en stjernebesat nattehimmel. 

Craveiral er populært. I skal heller ikke snyde jer selv for oplevelsen. I skal se det som en gave, I giver jer selv.

Pedros drømmeprojekt

Idéen med Craveiral har været at skabe en base i den rustikke natur, der får os til at sætte tempoet ned. Det gælder såvel voksne som børn. For landstedet er uden for turistruterne, og kontakten til naturen er stadig intakt her.

Som gæst på Craveiral inviteres I til at være med i noget af det, der præger livet på landet. Måske er det urtehaven eller grøntsagerne, I vil være med til at høste. Eller traktoren, der har plads til et barn på vej ud i marken. Craveiral var Pedros drøm om landsted, hvor hans egne børn kunne lære at sætte pris på bæredygtigheden ved at være i pagt med naturen.

Vejledende priser 

Voksne

 • Jun - sep: kr. 9.000 - 11.000
 • sep - maj: kr. 7.000 - 9.000

Børn (2-15 år)

 • Hele året: 3 - 4.000 kr. 

Obs! Den nøjagtige pris afhænger af flyprisen på bestillingstidspunktet. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at gøre det billigst muligt. Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse/familieværelse. Der kan være tillæg henover ferieperioder (fx jul/nytår, påske mv.).

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse, København - Lissabon (eller Faro) t/r. 
 • 1 uges billeje, inkl. alle forsikringer.
 • 7 nt i 1-bedroom house, inkl. morgenmad (der kan være max to ekstra opredninger).

Lignende indhold

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til