Gå til hovedindhold
Hammock Pura Vida Hotel

Pura Vida Hotel, San Jose

Den gamle kaffefarm værner om det rene liv og det dedikerede værtsskab

Opskriften på et hotel, man straks kommer til at holde af, er enkel: Skab den stemning, som vi selv har ledt efter på alle vores rejser. Sådan begyndte Berni og Nhi, der er værtsparret på dette charmerende, lille hotel med bare seks værelser i udkanten af San Jose. Og det virker.

Vi har valgt et lille hotel i Costa Ricas hovedstad, fordi det ligger godt og er båret af det gode værtsskab. Og så er det familievenligt. Pura Vida Hotel tilbyder ro og ret charmerende rammer blot ti minutters kørsel fra San José lufthavn. Det er stedet, hvor jeres første møde med Costa Rica er et intimt hotel med en hjertelig atmosfære.

Den gamle finca

Pura Vida er en hilsen i Costa Rica. Det er også udtrykket for selve det rene liv, som de lokale stræber efter at omfavne. For tilflytterne Berni og Nhi har det været rettesnoren i arbejdet med at skabe et lille, intimt hotel. De rykkede ind i en gammel finca eller hovedhuset på den tidligere kaffeplantage. Det var rustikt, også for rustikt til deres smag. Men det havde karakter og charme, og sådan er det stadig. Men i dag har det lille hotel fundet sin identitet som et midlertidigt refugium for rejsende i Costa Rica.

Familievenlige værelser

Der er bare seks værelser på Pura Vida Hotel, men de fleste er til gengæld yderst rummelige. Der er eksempelvis et opholdsrum i forlængelse af flere af værelserne, og ikke uden grund hedder disse villaer. Det fungerer selvfølgelig godt til familier. Det gør hotellets to uimodståelige schäferhunde også.

Haven er et kapitel for sig

I haven er der mangoer, bananer, guavaer og andre eksotiske frugttræer, der er nærmest dekoreret med orkidéer, for haven rummer mere end 100 arter. Der er kolibrier og der løber en flod ikke så langt herfra. Det er maleriske omgivelser, som understøtter tanken om pura vida. I horisonten står Poas vulkanen som et maleri i maleriet. Omgivelserne er en mindre botanisk have.

Her er haven en stor oplevelse. Maden er det. Og Pura Vida er en succes, fordi Berni og Nhi tager deres værtsskab utrolig seriøst. 

Gourmetmad og gode idéer

Berni er orkesterlederen på stedet. Han har overblikket over både livet på hotellet og det, der leves udenfor. Han kender til og kan anbefale utallige oplevelser i nærheden. Han kan underholde i timevis om de kulørte orkidéer i haven, og hans fortællerhjerte fejler bestemt heller ikke noget. Imens jonglerer Nhi i køkkenet. Hun er af vietnamesisk oprindelse, og hendes forhold til mad fra egne rejser, fra sin barndom og sin tid i Costa Rica er con amore. Kærlighed til den gode mad. Det er pura vida.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.